Torch 3.0 maantiekengät

240,00 

Torch 3.0 maantiekengässä on carbon pohja ja 2 boa kiinnitystä

Tuotetunnus (SKU): 61018-2043 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Torch 3.0 Road -kenkien suunnitteluprosessin alusta lähtien tavoitteemme oli luoda suorituskykyinen tarjonta, joka on yhtä täynnä ominaisuuksia kuin mikä tahansa huippuluokan kenkä. Haasteena oli kuitenkin saada tämä onnistuneeseen hintaan.

Tämän saavuttamiseksi käytimme päällisissä kolmea strategisesti sijoitettua materiaalia, jotka on hitsattu yhteen – TPU:ta ja verkkoa edessä ja synteettistä nahkaa takana. Tämä tekee kengästä mukavamman ja tukevamman etuosan. Jäykkä taka- ja kantakuppi puolestaan ​​lukitsee kantapään ja pitää kaikki watit polkimissa mahdollisimman tehokkaasti. Tämä hienostunut päällinen on yhdistetty legendaariseen FACT-hiilikuitupohjaamme tehokkaan voimansiirron varmistamiseksi. Lopuksi täydensimme Torch 3.0:n kahdella Boa® S2-SV Snap -säätimellä vyöhykkeiden sulkemista varten ja tarkalla istuvuudella, joka takaa koko päivän mukavuuden.

Body Geometry -pohjarakenne ja -pohjalliset on ergonomisesti suunniteltu ja tieteellisesti testattu lisäämään tehoa, lisäämään tehokkuutta ja vähentämään loukkaantumismahdollisuuksia optimoimalla lantion, polven ja jalkojen kohdistusta.
FACT™-hiilikomposiittipohja ja vääntökotelorakenne on suunnattu jäykkä takaamaan erinomaisen voimansiirron: Jäykkyysindeksi 8.5.
Kaksois-Boa® S2-SV Napsauttava valitsinkiinnitys lennon aikana tapahtuvaa mikrosäätöä varten, Boa® Lifetime Guarantee -takuulla.
Verkko-, TPU- ja synteettinen kerrospäällinen on sijoitettu erityisille vyöhykkeille mukavuuden ja lukituksen takaamiseksi, ja ne on lämpösidottu erinomaisen istuvuuden takaamiseksi.
Standard Fit tukee ja koko päivän mukavuutta.
Kolmipultinen kiinnityskuvio sopii kaikkiin tärkeimpiin maantiepolkimiin.
Arvioitu paino: 248g (1/2 paria, koko 42)