Ale!

Roval Traverse AL disc 27,5 / 650B fattie

Alkuperäinen hinta oli: 599,00 €.Nykyinen hinta on: 399,00 €.

Fattie vanteet nyt edullisesti !

Tuotetunnus (SKU): 30115-6027 Osastot: , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Traverse Fattie 650b:n suunnittelun alkuvaiheessa huomasimme, että alumiinipyörien määrä, jotka pystyivät sekä murskaamaan riehakkaat laskut että tarjoamaan Pohjois-Kalifornian testialueidemme hellittämättömiltä nousuilta vaaditun tehokkuuden, oli vähäinen. Ymmärsimme myös, että polkupyöräilijät odottavat tiettyjä ominaisuuksia oikealta, lähetysvalmiilta pyöräsarjalta, ja hintaan nähden huomasimme, että metalliseos täytti monet näistä odotuksista, ja samalla lompakossasi säilyy tarpeeksi jingle-hellyä postausta varten. -ajojuoma.

Puhutaanpa niistä odotuksista. Ne sisältävät kaiken kyvystä pysyä totuudenmukaisena pudotuksen jälkeen ja riittävän kevyisiin polkemaan tehokkaasti nousun huipulle – ja ne kaikki alkavat vanteesta. Etsiessään uutta lähestymistapaa vanteen suunnitteluun insinöörimme valitsivat 45 millimetriä leveän fat bike -vanteen ja alkoivat testata siinä modernin kokoisia, 2,3–2,4 tuuman renkaita nähdäkseen, mitä hyötyä niistä voisi saada. Ja vaikka 45 mm päätyi liian leveäksi, he hämmästyivät vanteen leveyden lisäämisen tarjoamista eduista.

Sieltä otimme perinteisen 19–23 millimetrin standardin ja siirsimme sen siihen, mikä totesimme toimivan parhaiten testauksessa, ja tämä oli huikea 29 mm ”Fattien” leveys. Leveä vanne parantaa ajokykyä monin tavoin – se tukee rengasta paremmin luottamuksen ja pidon lisäämiseksi, ja se antaa sinulle mahdollisuuden käyttää pienempiä paineita edellä mainitun auttamiseksi sekä levittää iskua suuremmalle pinta-alalle. vähentääksesi vaurioitumisriskiä törmäyksen aikana. Ja kun yhdistät tämän ympärysmitan tunnetusti ketterään ja leikkisään 650b-alustaan, jäljelle jää uskomattoman jäykkä, nopeasti kiihtyvä pyöräsarja, joka kiipeää yhtä hyvin kuin repii laskujakin. Lisäsimme sekoitukseen myös Zero Bead -koukkumallin, ja tämä auttaa viime kädessä estämään ”röyhtäilyä” kovissa kaarteissa ja tekee tubeless-asennuksesta nopeaa ja helppoa.

Suunniteltuamme täydellisen trail-vanteen, pidimme kevyet ja kestävät suunnitteluominaisuudet mielessämme pyörän rakenteessa ja nauhoitimme vanteet käsin omiin metalliseosnapoihimme 24 (etu) ja 29 (taka) DT Swiss Revolution -pinnan ja Pro Lock -nippojen kautta. . Napojemme sisältä löydät tiivistetyt patruunalaakerit ja DT Swiss 360 -takaosan sisäosat, jotka pitävät sinut rullaamassa tasaisesti kilometrien ajan. Halusimme myös varmistaa, että jokainen pyörä on rakennettu oikein, ja huomasimme, että tämä voidaan tehdä vain käsin. Havaitsimme, että koneilla on taipumus jättää väliin pieniä virheitä, jotka ihmiset muuten saisivat kiinni.

Jokaisessa pyöräsarjassa on SRAM XD -ohjain, 11-nopeuksinen vapaanapa, 142 mm:n päätykappaleet ja 142 mm:n vetopuolen päätykappaleet 10-nopeuksiselle vapaanapa-rungolle sekä tubeless venttiilivarsi, jotta tubeless-asennuksesta tulee kosketus. helpompaa. Huomaa, että freehubit myydään erikseen.

Rim Type: Alloy clincher, 2Bliss Ready, Zero Bead Hook design
Rim Material: E5 high-strength alloy
Rim Width: 29mm internal
Front Spoke Pattern: Radial/Three-cross (2:1)
Rear Spoke Pattern: Three-cross (1:1)
Spoke Count: 24-hole Front, 28-hole Rear
Spoke Type: DT Swiss Revolution
Nipple Type: DT Swiss Pro Lock hexagonal
Front Hub: Alloy body, 15/20mm thru-axle, end cap options included
Rear Hub: CNC-machined alloy body, high-quality DT 360 internals, includes SRAM XX1 11-speed freehub and 142 end caps
Includes 142 drive-side end cap for 10-speed freehub body—freehub sold separately
Bearing Type: Sealed cartridge
Assembly Method: Hand-built
Every wheel includes tubeless valve stems in order to make tubeless set-up a touch easier.
Total Wheelset Weight: 1,690g