Ale!

ALE! S-Works Vent maantiekengät koko: 40,41,45,46

Alkuperäinen hinta oli: 430,00 €.Nykyinen hinta on: 299,00 €.

S-Works Vent kengät sopii hyvin helteisinä kesäpäivinä tai sisäpyöräilyssä trainerillä

Tuotetunnus (SKU): 61020-7246 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Olipa kyseessä helteinen nousu Vueltalla tai paahteinen iltapäivä kotikaupungissasi, kehitimme
S-Works 7 Ventin pitämään olosi mukavana jopa kuumimpina päivinä.

Uusilla ominaisuuksilla, kuten Vented Mouthport -kärkikotelolla ja täysin uudella verkkopäällisellä, S-Works 7 Vent tarjoaa poikkeuksellisen ilmanvaihdon ja auttaa hien haihduttamisessa.

Yhdistä se World Tourin testattuihin ominaisuuksiin, kuten Body Geometry Longitudinal Archiin, Varus kiila -pohjallisiin ja yksilöllisiin pohjallisiin, joissa on metatarsal Button, PadLock™-kantapää, FACT Powerline™ -hiilipohjallinen ja koneistetut BOA® S3-Snap -kellot ja olet valmis mihin tahansa pyöräilyyn tai kilpailuun riippumatta siitä, kuinka korkealle elohopea nousee.

Avain parempaan mukavuuteen, vähemmän vammoihin ja suurempaan tehoon tulee ergonomisesti suunnitelluista, tieteellisesti testatuista kehon geometriaominaisuuksistamme – pitkittäiskaaresta, Varus-kiilasta ja yksilöllisistä sisäpohjallisista, joissa on jalkapöydän painike. Sopusoinnussa käytettynä nämä kolme ominaisuutta kohdistavat lonkan, jalkaterän ja polven linjaan, samalla rajoittaen samalla polven mediaalista/lateraalista liikettä ja ylläpitävät hyvää verenkiertoa varpaisiin asti.
Vented Mouthport -kärkikotelo vetää ilman sisään kengän etuosan läpi ja ohjaa sen jalkojesi ympärille, kun taas kokonaan uusi, suunniteltu verkkopäällinen ja kieleke päästävät ilman virtaamaan vapaasti läpi kengän – auttaen sekä jäähdytykseen että hien haihtumiseen. Yhdessä varressa olevan verkkokankaan kanssa lisäsimme kerroksen Dyneema® Mesh -verkkoa pitämään jalkasi vahvana ja varmistamaan todistetun voimansiirron.
Olemme käyttäneet samaa 66 gramman FACT Powerline™ hiilikuitupohjaa, joka löytyy EXOS-sarjastamme. Verkkopäällysteisten tuuletusaukkojensa ansiosta pohja parantaa kengän jäähdytysominaisuuksia ja pudottaa painon 233 grammaan (1/2 paria, koko 42).

Voimansiirtoa varten PadLock™-kantarakenne tukee kantapäätä optimaalisen voimansiirron varmistamiseksi. Itse asiassa sen on tieteellisesti todistettu parantavan kiihtyvyyttä. Yhdistä se kahden erillisen seostetun BOA® S3-Snap -säätimen kanssa, joita tukee BOA® Lifetime Guarantee -takuu, ja voit hienosäätää pitoasi lennossa.
Titaaniseoksesta valmistetut kiinnitysmutterit voivat pyöriä polkimen/kiinnikkeiden asentoon 5 mm taaksepäin.
Liukumaton, vaihdettava kantapään kulutuspinta sisäpuolella upotetuilla ruuveilla turvallisuuden takaamiseksi.
Kolmipultinen kiinnityskuvio sopii kaikkiin tärkeimpiin maantiepolkimiin.
Arvioitu paino: 223 g (1/2 paria, koko 42)
Specialized.comSBCURetul AppRelease Notes