Helkama sähköpyörä työsuhdepyörä Porvoon Pyöräkeskus.

Sähköpyörä työmatkaan ja vapaa-aikaan – laatua pyöräliikkeestä

Sähköpyörä – kulkupeli ihan kaikille

Sähköpyörä on loistava valinta ympäristötietoiselle kuljettajalle, sillä se vähentää päästöjä ja on energiatehokas vaihtoehto perinteisille polkupyörille. Porvoon Pyöräkeskus on tunnettu paikallinen toimija, joka on palvellut polkupyöräilijöiden tarpeita jo vuodesta 1998. Sähköpyörät ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, ja ne ovatkin erinomainen valinta niin työmatkaliikenteeseen kuin vapaa-ajan retkeilyynkin. Tiesitkö että työsuhdepyörä voi olla mikä tahansa polkupyörä! Lue aiheesta lisää vero.fi työsuhde-eduista.

Porvoon idylliset maisemat ja historialliset kadut tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön sähköpyöräilyyn, ja Porvoon Pyöräkeskus on täällä varmistamassa, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Meiltä löydät laajan valikoiman sähköpyöriä, jotka sopivat niin kaupunkiajeluun kuin maastoonkin.

Helkama E7i 7v 28”
Specialized Turbo como 3.0
Turbo como 3.0

Porvoon Pyöräkeskuksen asiantunteva henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan sähköpyörän. Meiltä saat myös kattavat huoltopalvelut ja tarvikkeet, jotta pyöräsi pysyy aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Tule käymään liikkeessämme Raatihuoneenkadulla ja koe sähköpyöräilyn mukavuus itse! Katso yhteystiedot.

Myymme esimerkiksi näiden valmistajien sähköavusteisia pyöriä:

Sähköpyörät saa kaikenikäiset liikkumaan enemmän

Laatu on avainsana, kun puhutaan sähköpyöristä, ja Porvoon Pyöräkeskus on sitoutunut tarjoamaan vain parasta. Meidän valikoimastamme löytyy sähköpyöriä jokaiseen makuun ja tarpeeseen, olitpa sitten aloittelija tai kokenut pyöräilijä. Sähköpyörät tarjoavat lisätehoa polkemiseen, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin pitkille matkoille kuin mäkisillekin reiteille. Porvoon Pyöräkeskuksen sähköpyörät ovat huippulaadukkaita ja ne on suunniteltu kestämään Pohjolan vaihtelevia sääolosuhteita.

Eikä sähköpyöräily ole vain aikuisten huvia – meiltä löytyy myös malleja nuoremmille pyöräilijöille. Sähköpyörä voi olla erinomainen tapa innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan enemmän ja nauttimaan ulkoilusta. Porvoon Pyöräkeskuksen asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään sopivan pyörän valinnassa, ja meiltä saat kaikki tarvittavat varusteet ja turvallisuustarvikkeet koko perheelle. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä täydellinen sähköpyörä jokaiselle perheenjäsenelle.

Asiantunteva palvelu ja huolto

Porvoon Pyöräkeskuksen palvelu ei lopu pyörän myyntiin. Me ymmärrämme, että sähköpyörän omistaminen vaatii myös asianmukaista huoltoa ja ylläpitoa. Siksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikille myymillemme pyörille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että pyöräsi pysyy aina ajokunnossa ja turvallisena käyttää. Olipa kyseessä sitten säännöllinen huolto tai yllättävä korjaustarve, voit luottaa Porvoon Pyöräkeskuksen asiantuntemukseen.

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi panostamme henkilökohtaiseen palveluun. Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa ja vinkkejä sähköpyöräilyn maailmaan, olitpa sitten ensikertalainen tai kokenut pyöräilijä. Tule käymään liikkeessämme Porvoon Raatihuoneenkadulla ja koe itse Porvoon Pyöräkeskuksen ystävällinen palvelu ja ammattitaito. Me olemme täällä auttamassa sinua kaikissa sähköpyöräilyyn liittyvissä asioissa!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Samankaltaiset artikkelit