Retül Fit optimoidun ajoasennon mittaus.

Ajoasennon optimointi Retül Fit mittauksella

Miksi ajoasennon optimointi on tärkeää?

Pyöräilyn nautinto ja tehokkuus lähtevät oikeanlaisesta ajoasennosta. Kun ajoasento on kohdillaan, voimat siirtyvät tehokkaasti polkimille ja vältät turhat rasitusvammat. Porvoon Pyöräkeskuksessa ymmärrämme, että jokainen pyöräilijä on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme Retül Fit -mittausta, joka räätälöi pyörän täydellisesti juuri sinun kehollesi.

Optimaalinen ajoasento parantaa suorituskykyä ja lisää mukavuutta pitkilläkin lenkeillä. Se myös vähentää loukkaantumisriskiä, sillä keho pääsee työskentelemään luonnollisessa asennossa. Retül Fit -mittaus on investointi omaan hyvinvointiisi ja pyöräilykokemukseesi, ja Porvoon Pyöräkeskuksen asiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua tässä.

Retül Fit -mittauksen hyödyt

Retül Fit on edistyksellinen menetelmä, joka analysoi ajoasentoasi dynaamisesti. Se ottaa huomioon pyöräilijän liikeradat ja kehon mittasuhteet, tarjoten tarkan kuvan siitä, miten pyörä tulisi säätää. Tämän seurauksena saat:

  • Parempaa voimansiirtoa ja tehokkuutta polkemiseen.
  • Vähemmän kipuja ja särkyjä ajon aikana ja sen jälkeen.
  • Henkilökohtaisesti mukautetun pyörän, joka tuntuu osalta kehoasi.

Porvoon Pyöräkeskuksen asiantuntijat käyttävät Retül Fit -mittausta varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen jokaisella ajokerrallasi. Mittausprosessi on perusteellinen ja huomioi kaikki olennaiset tekijät ajoasennon optimoinnissa, jotta voit keskittyä täysillä pyöräilyn iloon.

Porvoon Pyöräkeskuksen palvelut

Me Porvoon Pyöräkeskuksessa tarjoamme kattavan valikoiman palveluita kaiken tasoisille pyöräilijöille. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kilpapyöräilijä, meiltä löydät laadukkaat pyörät, varusteet ja huollot. Asiakaspalvelumme on henkilökohtaista ja asiantuntevaa, ja pyrimme aina varmistamaan, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Retül Fit -mittaus on vain yksi monista palveluistamme, joka erottaa meidät muista. Se on osoitus sitoutumisestamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tukea heidän pyöräilyharrastuksessaan. Tule käymään liikkeessämme Porvoossa ja koe ero, jonka ammattitaitoinen ajoasennon optimointi voi tuoda pyöräilyysi.

Lue lisää ja varaa aika Retül Fit mittaukseen!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Samankaltaiset artikkelit