Specialized Roubaix SL8 comp maantiepyörä TESTIPYÖRÄ

Tasaisempi on nopeampi.
Uraauurtava endurance-geometria.
Enemmän tilaa renkaille , enemmän mahdollisuuksia

Varaa testiaika !
Koeajo on ilmainen

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Loimme endurance road -luokan kaksi vuosikymmentä sitten ja todistimme, että parempi ergonomia tarkoittaa parempaa suorituskykyä. Tänään uusi Roubaix SL8 Future Shock 3.0:lla on kevyempi, nopeampi ja tasaisempi kuin yksikään koskaan valmistettu maantiepyörä, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevaa luotettavuutta. Tie voi olla helvetillinen alla, mutta Roubaixilla se on aina taivaallinen yllä.

  • MUKAUTUVUUS: Future Shock 3.0 on tämän show’n tähti, hienosäädettävämpi, mukautettavampi ja kestävämpi kuin koskaan. Nyt jokainen pyöräilijä kokee ajoasennosta riippumatta 20 mm:n tasaisen, kitkattoman jouston ohjainkannattimen ja emäputken välillä. Future Shock auttaa pitämään kätesi ja ohjaustankosi vakaana, jotta ajaminen olisi tasaisempaa ja hallitumpaa ja täten nopeampaa, turvallisempaa ja varmempaa.
  • Laskettu kiinnike antaa satulatolpalle enemmän tilaa taipuman lisäämiseksi, mutta ”enemmän” ei ole yksinkertaisesti parempi. Pavé-satulatolppa hallitsee taipumaa optimaalisen pystysuoran joustavuuden saavuttamiseksi. Yhdessä ne luovat AfterShock-teknologian, ja kun ne yhdistetään Roubaixin jäykkään takakolmioon, ne takaavat tasaisen ajotuntuman ilman tehokkuuden menetystä.
  • Roubaix SL8 on tasaisin maantiepyörä, jonka Ride Science -tiimimme on koskaan testannut – se vähentää iskuvoimia ohajustankoon ja satulaan 53 % lähimpään kilpailijaan verrattuna. Roubaix Future Shock 3.0:n ansiosta pyörä liikkuu nopeasti töyssyjen yli, kun pyöräilijän massa pysyy vakaana ja säilyttää vauhdin epätasaisessa maastossa. Tyypilliset haarukat taipuvat taaksepäin törmäyksessä, mikä aiheuttaa mitattavissa olevaa vauhdin menetystä. Se on tieteellinen tosiasia, tasaisempi on todellakin nopeampi.
  • KYVYKKYYS: Roubaix on endurance-geometrian edelläkävijä, joten pyöräilet ”pyörällä”, et ”pyörän päällä”. Se vähentää käsiin, käsivarsiin ja hartioihin kohdistuvaa painetta ja antaa sinulle kykyä ja itseluottamusta millä tahansa tiellä, mutta se on silti valmis halkomaan kunnon vuoristolaskun täydellä kaasulla. Ota siis mukava asento.
  • Jopa 38c/40mm:n rengasvälyksen ansiosta tämä endurance-maantiepyörä tarjoaa entistä paremman pidon epätasaisilla teillä ja jopa kevyellä soralla. Kevyiden, erittäin tehokkaiden Specialized-renkaiden ansiosta ylimääräinen rengastilavuus ja pito eivät aiheuta haittoja.
  • Roubaix inspiroi todella pitkiin pyöräilypäiviin, joten olemme laittaneet siihen kaikki kiinnikkeet, joita seikkailusi voivat vaatia – kolme pullokiinnikettä, vaakaputken kiinnikkeet ja jopa lokasuojavalmiudet. Ota siis kaikki mukaan reissuillesi.
  • TEHOKKUUS: Uusi Roubaix SL8 on toistaiseksi aerodynaamisin pyörämme, jossa on Free Foil -kirjastomme uudet aeromuodot ja lasketut takahaarukan yläputket. Vain 950 grammaa painava runko on kevyempi, siinä on hyödynnetty Aethosista – maailman kevyimmästä sarjatuotantorungosta – saatuja oppeja ja Fact 10r -hiilikuitusekoitusta. Mikään sen luokassa ei ole nopeampi tai kevyempi kuin Roubaix.

Tekniset tiedot

FRAMESET

Frame
FACT 10R, Rider First Engineered™ (RFE), FreeFoil Shape Library tubes, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc

SUSPENSION

Fork
Future Shock 3.2 w/ Smooth Boot, FACT Carbon 12x100mm, thru-axle, flat-mount disc

COCKPIT

Handlebars
Specialized Hover Comp, Alloy, 125mm Drop, 75mm Reach w/Di2 Hole
Saddle
Body Geometry Power Sport, steel rails
Stem
Future Stem Comp
Seat Binder
Hidden drop clamp
SeatPost
S-Works Pave
Tape
Supacaz Super Sticky Kush

BRAKES

Front Brake
Shimano 105, Hydraulic disc
Rear Brake
Shimano 105, Hydraulic disc

DRIVETRAIN

Chainrings
50/34T
Shift Levers
Shimano 105 R7170, hydraulic disc
Cassette
Shimano 105, 12-Speed, 11-36t
Crankset
Shimano 105, 12-speed
Rear Derailleur
Shimano 105 R7150, 12-speed
Front Derailleur
Shimano 105 R7170, braze-on
Chain
Shimano 105, 12-Speed
Bottom Bracket
Shimano Threaded BSA BB

WHEELS & TIRES

Inner Tubes
700×28/38mm, 48mm Presta valve
Front Tire
S-Works Mondo 2BR, 700x32c
Rear Tire
S-Works Mondo 2BR, 700x32c
Front Wheel
DT Swiss G540 rim, 24mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples
Rear Wheel
DT Swiss G540 rim, 24mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples

WEIGHT

Weight Size
56
Weight
8.97kg (19 lb, 12.4 oz)

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä