Specialized Align II Mips kypärä useita värejä

65,00 

* * * * *
ALIGN kypärä sai huippuluokituksen Virginia Techiltä !
* * * * *

Korkeimman arvosanan saaminen Virginia Techin kansainvälisesti tunnetuilta testauslaitokselta on harvinaista, ja sen tarjoaminen tähän hintaan on vielä harvinaisempaa.

Tuotetunnus (SKU): 60822-1002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Puhdas esteettinen, mukava istuvuus ja edullinen hinta -tästä muodostuu Align II.

Align II: n erottuva piirre on MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), joka on patentoitu tekniikka, joka on suunniteltu lieventämään aivoihin siirtyviä pyörimisvoimia tietyissä kulmamaisissa skenaarioissa.

Lisäksi Align II: sta tuli ainoa 50 dollarin kypärä, joka ansaitsi korkeimman viiden tähden luokituksen tunnetuissa Virginian ammattikorkeakoulussa ja osavaltion yliopistossa tehdyistä riippumattomista testeistä.

Kun sisällytimme MIPS: n ja ansaitsimme tämän viiden tähden Virginia Tech® -kypäräluokituksen ™, emme luopuneet mukavuudesta – Align II sisältää kuulokkeiden SX -valitsimen, joka helpottaa istuvuuden säätämistä, 4. ulottuvuuden jäähdytysjärjestelmämme uskomattoman ilmanvaihdon ja yksi kokoinen istuvuusjärjestelmä.

Jos etsit monipuolista kypärää, joka jättää jingle jangle taskussa, Align II on sinua varten.

Align II ansaitsi korkeimman 5 tähden Virginia Tech® Helmet Rating ™ -arvosanan kansainvälisesti tunnetuilta Virginia Polytechnic Institute ja State University -yliopistoilta.

MIPS-järjestelmä on vähäkitkainen kerros, joka mahdollistaa 10-15 mm liukuvan liikkeen kaikkiin suuntiin. Tutkimukset osoittavat, että tämä vähentää joitain aivoihin siirtyviä pyörimisvoimia kulmaiskujen aikana.

Helposti säädettävä, yksi kokoinen kuulokemikrofoni SX-sovitusjärjestelmä on suunniteltu helppoon ja tarkkaan sovittamiseen monenlaisiin pään kokoihin. Lisää mikrosäädettävä valitsin lennon säätämistä varten ja olet varma, että se on helppo, turvallinen ja tarkka.
Neljännen ulottuvuuden jäähdytysjärjestelmä optimoi ilmanvaihdon.
Valettu kuori parantaa lujuutta ja vähentää painoa.
Heijastavat tarrat parantavat näkyvyyttä hämärässä.