S-Works Power Mirror satula mirror-teknologialla

410,00 

Mirror-teknologialla varustettu S-works Power satula on täydellinen heijastus sinusta.

Tuotetunnus (SKU): 27120-8503 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

S-Works Power satula Mirror-teknologialla
Mirror-teknologialla varustettu S-works Power on täydellinen heijastus sinusta.

Määrittelemme uudelleen mukavuuden ja suorituskyvyn Mirror-teknologian avulla ja viemme Body Geometryn tulevaisuuteen. Viimeisin suuri materiaaliinnovaatio satuloiden suunnittelussa tapahtui vuosikymmeniä sitten vaahtomuovin käyttöönoton myötä. Kehittääksemme seuraavan sukupolven satulan meidän oli katsottava vaahtomuovia pidemmälle ja kehitettävä seuraavan sukupolven teknologia. Mirrorilla varustettu S-Works Power -satula on tulevaisuutta.

Kehitimme Mirror-teknologian 3D-tulostamalla nestemäisestä polymeeristä heijastamaan täydellisesti anatomiaasi. Tämä vallankumouksellinen prosessi luo monimutkaisen hunajakennorakenteen, jonka avulla voimme säätää materiaalin tiheyttä äärettömästi tavalla, joka on mahdotonta vaahdolla. Tuloksena on patentoitava matriisi, jossa on 14 000 pilaria ja 7 799 solmua, joista jokainen voidaan virittää erikseen.

Ja kun yhdistät tämän teknologian äärimmäisen kevyeen S-Works Power -satulaan, jossa on joustava FACT-hiilikuitukuori ja ultrakevyet kiskot, saat huipputehokkaan satulan, joka on suunniteltu auttamaan sinua suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Siinä on kaikki tuntemasi ja rakastamasi Body Geometry -ominaisuudet, joten voit olla varma ylivoimaisesta, koko päivän kestävästä mukavuudesta ainutlaatuisessa ajoasennossasi.

Patentoitu Body Geometry -suunnittelu on laboratoriossa testattu parantamaan käyttömukavuutta ja verenkiertoa herkissä valtimoissa.
Mirror-teknologia hyödyntää 3D-tulostusta nestemäisestä polymeeristä ja luo ainutlaatuisen hunajakennorakenteen, joka tarjoaa erinomaisen istuinluiden tuen ja mukavuuden.
FACT-hiilikuitukuori on muotoiltu tukemaan ja mukautumaan.
Erittäin kevyet suurikokoiset FACT-hiilikuitukiskot.
Satulan pohjaan valetut SWAT™-yhteensopivat kiinnikkeet mahdollistavat tyylikkäät ja integroidut säilytysratkaisut.
HUOMAUTUS: Suurikokoiset 7×9 mm:n hiilikuitukiskot eivät ole yhteensopivia satulatolppien kanssa, jotka on varustettu 7 mm:n pyöreille kiskoille tarkoitetuilla sivuilta asennus -mekanismeilla.
Koko 143 mm / Paino 190 g
Koko 155 mm / Paino 194 g