Roval Rapide 31,8mm ohjaustanko 420/110 ja 420/120. Muut koot tilattavissa

600,00 

AERODYNAAMINEN, KEVYT JA JÄYKKÄ!

Löydä itsellesi sopiva !

Tuotetunnus (SKU): 21023-0623 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Roval Rapide Ohjaamo
Täysin uusi Rapide -ohjaamo on paljon muutakin kuin nopein reitti maaliin. Se on nopein koskaan valmistamamme ohjaamo, joka tarjoaa aeroedut siellä, missä niillä on eniten merkitystä, ja säästää neljä wattia jo ennestään erittäin nopeasta kaksiosaisesta Rapide-tangosta ja Tarmac SL7 -stemmistä. Voittoisa etulyöntiasema vaatii kuitenkin muutakin kuin pelkkää aeroa. Rovalin insinööritiimin tavoite oli yksinkertainen—Rapide-ohjaamon piti olla nopein koskaan valmistamamme ohjaustanko ilman kompromisseja. Se on aerodynaaminen, kevyt, jäykkä ja suunniteltu yhdessä maailman parhaiden pyöräilijöiden ja Retül-sovitusasiantuntijoidemme kanssa, jotta voit saada otteen voitosta.

AERODYNAAMINEN: Poistamalla kiinnikeryppään (jossa ohjainkannatin ja ohjaustanko yhdistyvät) luotiin yksi polkupyörän tärkeimmistä eturintamista, ja se voitiin suunnitella yhdeksi kappaleeksi. Optimoimme sen profiilin tarjoamaan maksimaalisen edun nopeuksilla, jotka vaihtelevat pitkistä yksin ajetuista karkumatkoista täydellä kaasulla ajettaviin World Tourin sprintteihin. Vaikka neljän watin parannus saattaa tuntua pieneltä, se merkitsee 32 cm* etua 250 metrin loppusprintissä. Kun kilpailut voitetaan vain pyörän mitoilla, tämä on voittava ero.

KEVYT JA JÄYKKÄ: Rapide-ohjaamo on 50 grammaa kevyempi (100mm x 420mm) kuin kaksiosainen Rapide-tanko ja Tarmac SL7 stemmi -yhdistelmä, kun stemmin kiinnityskokonaisuus poistetaan. Se on valmistettu ensiluokkaisesta korkean moduulin hiilikuidusta, joka tarjoaa ihanteellisen jäykkyyden World Tourin suurimmille ja nopeimmille sprinttereille. Rapide-ohjaamolla on korkeampi jäykkyys-painosuhde kuin millään koskaan valmistamallamme kaksiosaisella järjestelmällä.

ISTUVUUS: Yksiosaisten ohjaamojen huonona puolena on pitkään ollut istuvuus, joten teimme yhteistyötä Retülin sovitusasiantuntijoiden ja maailman parhaiden pyöräilijöiden kanssa varmistaaksemme, että lähes jokainen pyöräilijä voi löytää oman istuvuutensa. Tarjoamme 15 erilaista kannatin- ja tankoyhdistelmää, kaikki -6 asteella, joten kisapäivän kiriasento on kunnossa. Säde yläosasta dropeille on muotoiltu niin, että ranteilla on tilaa, olipa kyseessä sitten loppusprintti seisten tai aeroin asentosi. Tangon kaarevuus ja päiden suuntaus ulospäin heijastelevat suosikkimme, Rapide-tangon muotoilua.

Aerodynaamisesti suunniteltu säästämään 4 wattia verrattuna perinteiseen aerotankoon
Materiaali: ensiluokkainen korkean moduulin hiilikuitu, titaaniset kannattimen pultit
Koot: 15 yhdistelmää (75mm x 380mm) ja (125mm x 440cm) välillä
Taivutus: 125mm pudotus x 75mm ulottuvuus, 4 asteen levennys tangon dropeilla
Kannattimen kulma: -6 astetta
Ohjauskiinnikkeen halkaisija: 31,8
Paino: 310 grammaa (100mm x 420mm)
Kaapeleiden reititys: Shimano, SRAM, Campagnolo ( sisäinen / sähköinen -yhteensopivuus)
Yhteensopiva Rovalin pultilla kiinnitettävän ajotietokonekiinnikkeen kanssa, S219900058
Järjestelmän painorajoitus: 275lbs / 125kg

Tuote tiedot

Neljä wattia nopeampi ei ehkä kuulosta paljolta, mutta kun Fabio Jakobsen voitti Tirreno Adriaticon toisen etapin pyörän mitalla, laskimme kotitehtävämme. Rapide-ohjaamo antoi hänen massiiviselle sprintilleen 32 senttimetrin edun 250 metrin sprintin jälkeen – VOITTAVAN edun.