Uutuus ! Power Expert with Mirror 143 ja 155mm

190,00 

Täydellinen heijastus sinusta. Power Expert missä on Mirror -satula yhdistää mukavuuden ja suorituskyvyn ajajille, ovat he sitten palkintokorokkeelle pyrkivä tai jokapäiväisiä rekteiliöitä.
Body Geometry suunniteltu Power-muoto ja huipputekniset Mirror-sisäosat tarjoavat istuma-luu ystävällisen tuen myös maastoajajille.

Tuotetunnus (SKU): 27123-8605 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Täydellinen heijastuksesi. Power Expert with Mirror -satulassa yhdistyvät mukavuus ja suorituskyky pyöräilijöille,
olivatpa he sitten podiumia tavoittelevia runnojia tai jokapäiväisiä kruisailijoita.
Body Geometry -suunniteltu Power-muoto ja uusimman teknologian Mirror-insertit tarjoavat istuinluuystävällisen
tuen sekä MTB että maantiekäytössä.

TOIMIVAA TEKNOLOGIAA: Power Expert with Mirror -satula vähentää pyöräilijöille kipua aiheuttavaa painetta
merkittävästi verrattuna sen vaahtomuoviseen vastineeseen, Power Comp -satulaan.
Satulan sisällä on kaksi pisaranmuotoista Mirror-inserttiä, jotka kohdennetaan istuinluiden paineeseen.
Pyöräilijät ympäri maailmaa tulevat innostumaan siitä, että uusi Expert-tason Power-satula Mirror-teknologialla
tekee näistä eduista entistäkin saavutettavampia.

POWER MUOTOILU: Rakastettu Power-muotomme, jossa on lovi keskellä. Patentoitu Body Geometry -muotoilu on laboratoriossa testattu,
jotta verenkierto herkkiin valtimoihin voidaan varmistaa. Onko se maantiesatula? Maastosatula? Lyhyesti sanottuna kyllä.
Inhoamme sanoa, että jokin tuote toimii ”kaikkeen”, mutta tämä toimii. Uskomme, että suorituskyky—satuloiden kielellä—tarkoittaa mukavuutta. Ja mikä tahansa muoto ja materiaali sopii sinulle, se on suorituskykyisin satulasi.

MIRROR-TEKNOLOGIA: Kehitimme Mirror-teknologian 3D-tulostamalla nestemäisestä polymeeristä, jotta se olisi täydellinen heijastus sinusta. Mirror-teknologia mahdollistaa äärettömän tiheyden hienosäädön yhdellä materiaalilla, mutta mikä tahansa materiaali on vain niin hyvä kuin sitä käyttävät suunnittelijat ja insinöörit. Body Geometry -menetelmiemme, Retül-datan ja vuosikymmenten kokemuksen ansiosta 3D-tulostettu matriisi on optimoitu tukemaan istuinluita laajemmalta alueelta luoden riippumattovaikutuksen, jonka ansiosta satula tukee painoasi, ei istuinluita ympäröivää kudosta.

JOKAINEN KEHO, JOKAINEN AJO: Tiedämme, että jokainen keho on erilainen, mutta pyöräilijöiden satulassa kohtaamat ongelmat ovat samat — istuinluiden paine, arpikudoksen kertyminen ja verenkierron heikkeneminen. Painekartoituksen, sokkojen mukavuustutkimusten ja verenkiertotutkimusten avulla Body Geometry ja Mirror -satulat eivät vain lupaa ratkaista näitä ongelmia—olemme todistaneet, että ne ratkaisevat. Lisäksi tämä on ensimmäinen Mirror-teknologialla varustettu satula, josta on tarjolla lisäkokoja (130 ja 168).

KOKONAISVALTAISEMPI KÄYTTÖ: Power Expert With Mirror -satulassa käytetään samaa 3D-tulostettua teknologiaa kuin S-Works Power with Mirror -satulassa, paitsi että Expertissä on 4-suuntainen stretch-päällinen, joka pitää mudan ja roskat poissa Mirror-verkon nurkista. Tämä likaa hylkivä ominaisuus sekä erittäin kestävät, mutta kevyet onttot titaanikiskot tekevät Power Expert with Mirrorista fiksun valinnan gravel- ja maastopyöräilijöille niiiden lisäksi, jotka pysyttelevät päällystetyillä pinnoilla.

Power Expert Mirror-teknologialla
Patentoitu Body Geometry -suunnittelu on laboratoriossa testattu parantamaan käyttömukavuutta ja verenkiertoa herkissä valtimoissa
Mirror-teknologian insertit tarjoavat ylimääräistä helpotusta istuinluille.

Satulan pohjaan valetut SWAT™-yhteensopivat kiinnikkeet mahdollistavat tyylikkäät ja integroidut säilytysratkaisut.
Kevyet ja kestävät ontot titaanikiskot.

Tukeva ja kevyt polyuretaani-vaahtomuovi ympäröi 3D-tulostettuja inserttejä.

Koko 130mm / Paino: 210g
Koko 143mm / Paino: 214g
Koko 155mm / Paino: 225g
Koko 168mm / Paino: 227g