Ale!

ALE! Fizik Terra Clima X2 koko 42,44,45,46 jokasään maastokengät

Alkuperäinen hinta oli: 250,00 €.Nykyinen hinta on: 199,00 €.

Säänkestävä MTB-kenkä, jossa on hengittävä päällinen, polyuretaanilaminoitu varvassuoja ja sivuvahvikkeet suojaavat ja kestävät sekä integroitu sukka, joka pitää pölyn ja roskan poissa.

Tuotetunnus (SKU): TEX2CLTX1-1010 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

TERRA CLIMA X2 on säänkestävä ja hengittävä all-mountain kenkä

Clima X2:n rakenne mahdollistaa sopeutumisen näihin olosuhteisiin. Siinä on säänkestävä vuoraus, joka myös päästää kosteushöyryn poistumaan, mikä auttaa säätelemään lämpötilaa ja parantamaan mukavuutta. Päällisen ulkopinta suojaa elementeiltä: sen kerroksellinen, kestävä ripstop-kudottu kangas kestää repeytymistä ja repeytymistä. PU-laminoitu varvassuoja ja sivuvahvikkeet lisäävät suojaa ja kestävyyttä, kun taas integroitu sukkamainen neulottu säärystin tiivistää pölyn ja roskat.

X2-ulkopohja ilmaisee näiden kenkien monipuolisuutta: se on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen tasapaino tehokkaan poljinsuorituksen ja mukavuuden ja hallinnan joustavuuden välillä pyörällä ja sen ulkopuolella, joten ajajat ovat suojassa vaellus-a-pyöräilyhetkellä. Puristettu EVA-välipohja tarjoaa vakautta ja pehmustetta, kun taas Vibram XS Trek Evo -kumipinta varmistaa pidon ja pidon jalan alla olevista olosuhteista riippumatta.