Specialized Tarmac SL6 Sport

3700,00 

Aerodynaaminen, kevyt ja nopea!

Tuotetunnus (SKU): 90622-6056 Osastot: , , , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Kun kehitimme Tarmacia, emme halunneet vain sen olevan nopea. Halusimme sen olevan nopea kaikkialla. Pitkät nousut, tuuliset tasanteet, Grand Tourin vaiheet, paikalliset fondot – rakensimme kilpapyörän täydellisimmäksi. Kuinka teimme sen? Aloitimme Rider-First Engineered™ -rungollamme täydellisesti viritetyllä ajolaadulla jokaiselle koolle, johon lisättiin vakavaa aerotekniikkaa, joka tekee siitä 30 sekuntia nopeamman kuin Tarmac SL5 yli 40 kilometrin matkalla, ja teki siitä sitten 20 % kevyemmän. Mikään ei ole kevyempää, nopeampaa ja parempaa käsittelyssä.

Tässä Tarmacissa on luotettavat tekniset tiedot, jotka sisältävät 10-nopeuksisen Shimano Tiagra -mekaanisen vaihteiston, nopeasti pysähtyvät hydrauliset levyjarrut, kestävät Axis Sport Disc -pyörät ja fanien suosikki Power-satulamme.

Tarmacin rakentamisessa käytimme kehittynyttä ilmailu- ja avaruuskomposiittioptimointiohjelmistoa mullistaaksemme uuden FACT 8r -hiilen rakentamisen ja kokoonpanon.
500 kappaletta, jotka luovat 7 eri kokoa samalla viritetyllä kyydillä – se on Rider-First Engineered™. Tutkimme jokaisen hiilikerroksen jokaisessa runkokoossa varmistaaksemme, että kaikki suorituskykytavoitteemme täyttyvät. Varmistaaksesi, että saat täydellisen ajon, jokainen runko saa ainutlaatuisen asetteluaikataulun, jossa on erilaiset kerrosjärjestelyt, suunnat, materiaalimäärät tietyillä alueilla ja joskus jopa ainutlaatuisia paksuuksia ja hiilen tyyppejä.
Aerodynamiikka on tärkein asia, jonka voimme tehdä nopeuttaaksemme sinua, mutta Tarmaciin lisäsimme aero-ominaisuuksia ilman painon aiheuttamia kustannuksia. Kehityksen kautta löydettiin alueita, joihin voisimme lisätä ilmaa ilmaiseksi – uusi haarukan muoto ja pudotetut istuintuet aeroputkilla. Lopputulos? Tarmac, joka on noin 30 sekuntia nopeampi 40 kilometrin yli.
Päivitetty geometria perustuu lukemattomiin Retül-datapisteisiin ja ammattimaisen ajajan syötteeseen. Tämän ansiosta pystyimme kehittämään Performance Road Geometryn, joka täydentää reagoivan etuosan ja lyhyen akselivälin yhdistelmän, joka tarjoaa välittömän vasteen ja optimaalisen voimansiirron.

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä