Ammattilaisen vinkit: Retül Fit mittaus ja polkupyöräilyn ajoasennon optimointi

Miksi Retül Fit mittaus on tärkeä?

Polkupyöräilyn nautinto ja tehokkuus lähtevät oikeanlaisesta ajoasennosta. Retül Fit mittaus on kehitetty auttamaan pyöräilijöitä löytämään täydellinen ajoasento, joka vähentää loukkaantumisriskiä ja parantaa suorituskykyä. Porvoon Pyöräkeskuksessa ymmärrämme, että jokainen pyöräilijä on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua, joka keskittyy juuri sinun tarpeisiisi. Retül Fit mittauksen avulla voimme analysoida liikeratojasi ja asentoasi tarkasti, mikä mahdollistaa ajoasennon räätälöinnin juuri sinulle sopivaksi.

Retül Fit mittausprosessi käyttää edistynyttä teknologiaa, joka mittaa pyöräilijän asentoa kolmiulotteisesti. Tämä tarkoittaa, että voimme havaita pienimmätkin epätasapainot ja virheasennot, jotka voivat johtaa tehon menetykseen tai epämukavuuteen ajon aikana. Porvoon Pyöräkeskuksen asiantuntijat käyttävät näitä tietoja optimoidakseen pyöräsi säädöt – satulan korkeudesta ohjaustangon asentoon – jotta voit nauttia jokaisesta ajokerrasta täysin rinnoin.

Polkupyöräilyn ajoasennon optimoinnin hyödyt

Optimaalinen ajoasento on avainasemassa, kun halutaan maksimoida suorituskyky ja välttää rasitusvammat. Kun pyöräsi on säädetty oikein Retül Fit mittauksen perusteella, huomaat eron välittömästi. Oikea ajoasento auttaa jakamaan painon tasaisesti pyörän yli, mikä vähentää rasitusta käsissä, hartioissa ja selässä. Lisäksi se mahdollistaa tehokkaamman voimansiirron polkimille, mikä tarkoittaa, että voit ajaa nopeammin ja pidempään vähemmällä vaivalla.

Porvoon Pyöräkeskuksessa olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen, ja siksi tarjoamme palveluita, jotka todella tekevät eron. Ajoasennon optimointi ei ole vain kilpapyöräilijöiden etuoikeus; se on jotain, mistä jokainen pyöräilijä voi hyötyä. Olitpa sitten viikonloppuharrastaja tai vakavasti kilpaileva pyöräilijä, me Porvoon Pyöräkeskuksessa varmistamme, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen jokaisella polkaisulla.

Porvoon Pyöräkeskuksen asiantuntijapalvelut

Porvoon Pyöräkeskus on palvellut polkupyöräilijöitä vuodesta 1998, tarjoten laadukkaita pyöriä, varusteita ja huippuluokan huoltopalveluita. Meidän kokeneet asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa pyöräilyyn liittyvissä tarpeissa, olipa kyseessä sitten uuden pyörän hankinta, vanhan pyörän huolto tai ajoasennon optimointi. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja pyrimme varmistamaan, että saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua jokaisen käyntisi aikana.

Kun tulet Porvoon Pyöräkeskukseen, voit luottaa siihen, että saat alan parasta palvelua. Käytämme Retül Fit mittausjärjestelmää, joka on alan johtavaa teknologiaa, varmistaaksemme, että pyöräsi on täydellisesti säädetty juuri sinulle. Tule käymään liikkeessämme Raatihuoneenkadulla 11, Porvoossa, ja koe ero, jonka ammattitaitoinen ajoasennon optimointi voi tuoda pyöräilykokemukseesi.

Samankaltaiset artikkelit