Ajoasennon optimointi Retül Fit menetelmällä – Porvoon Pyöräkeskus

Mikä on Retül Fit ja miten se voi parantaa pyöräilykokemustasi

Pyöräilyn nautinto alkaa oikeasta ajoasennosta. Retül Fit on edistyksellinen menetelmä, joka analysoi pyöräilijän ajoasentoa ja ergonomiaa yksityiskohtaisesti. Tämä teknologia hyödyntää kolmiulotteista liikeanalyysiä, joka mahdollistaa täydellisen yksilöllisen sovituksen pyöräilijän ja pyörän välille. Retül Fit -menetelmässä huomioidaan kaikki ajoasentoon vaikuttavat tekijät, kuten kehon mitat, liikkuvuus ja mahdolliset aiemmat vammat.

Porvoon Pyöräkeskuksessa ymmärrämme, että jokainen pyöräilijä on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme Retül Fit -palvelua, joka auttaa löytämään optimaalisen ajoasennon. Tämä ei ainoastaan lisää mukavuutta ja tehokkuutta pyöräillessä, vaan myös vähentää loukkaantumisriskiä. Kun ajoasento on kohdillaan, voit nauttia pidemmistä pyöräretkistä ja parantaa suorituskykyäsi ilman ylimääräistä rasitusta kehollesi.

Retül Fit -prosessin vaiheet Porvoon Pyöräkeskuksessa

Retül Fit -prosessi alkaa perusteellisella haastattelulla, jossa kartoitetaan pyöräilijän tarpeet, tavoitteet ja mahdolliset terveydelliset seikat. Tämän jälkeen seuraa kehon mittaus, jossa käytetään erityisiä työkaluja kehon kriittisten pisteiden mittaamiseen. Mittausten avulla saadaan tärkeää tietoa, joka auttaa sovittamaan pyörän täydellisesti kullekin ajajalle.

Seuraavaksi siirrytään itse Retül Fit -analyysiin, jossa pyöräilijä asetetaan pyörälleen ja hänen liikkeitään seurataan erikoiskameroiden avulla. Tämä mahdollistaa asiantuntijoidemme havaita pienimmätkin epätasapainot ja epäsymmetriat ajoasennossa. Analyysin perusteella teemme tarvittavat säädöt pyörään, kuten satulan korkeuden, ohjaustangon asennon ja polkimien sijoittelun. Lopputuloksena on ajoasento, joka tukee pyöräilijän kehoa optimaalisesti ja mahdollistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Hyödyt Retül Fit -ajoasennon optimoinnista

Kun ajoasento on optimoitu Retül Fit -menetelmällä, voit odottaa monia hyötyjä. Ensinnäkin, oikea ajoasento vähentää kehon rasitusta ja ehkäisee yleisimpiä pyöräilyyn liittyviä vaivoja, kuten polvi- ja selkäkipuja. Lisäksi se voi parantaa hengitystehokkuutta ja aerodynamiikkaa, mikä puolestaan johtaa parempaan suorituskykyyn ja nopeuteen.

Toinen merkittävä hyöty on lisääntynyt mukavuus. Kun pyörä on säädetty juuri sinulle sopivaksi, voit nauttia pidemmistä lenkeistä ilman tarpeetonta kipua tai epämukavuutta. Tämä tekee pyöräilystä entistä nautinnollisempaa ja auttaa sinua saavuttamaan pyöräilyyn liittyvät tavoitteesi, olivatpa ne sitten kuntoilu, kilpapyöräily tai vain rentouttavat pyöräretket luonnossa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Samankaltaiset artikkelit