Ajoasennon mittaus Retül Fit menetelmällä Porvoon Pyöräkeskuksessa

Retül Fit – Ajoasennon optimointi

Pyöräilyn nautinto alkaa oikeanlaisesta ajoasennosta, joka on yhtä yksilöllinen kuin pyöräilijä itse. Porvoon Pyöräkeskuksessa ymmärrämme tämän ja siksi tarjoamme asiakkaillemme huippuluokan Retül Fit -ajoasennon mittauspalvelua. Tämä edistyksellinen menetelmä mahdollistaa tarkan ja personoidun pyöräilykokemuksen, joka parantaa suorituskykyä ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Retül Fit -menetelmä hyödyntää dynaamista analyysiä, jossa pyöräilijän ajoasentoa mitataan ja analysoidaan reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että voimme tehdä tarkkoja säätöjä satulan korkeuteen, ohjaustangon asentoon ja muihin kriittisiin kohtiin, jotka vaikuttavat ajomukavuuteen ja tehokkuuteen. Porvoon Pyöräkeskuksen asiantuntijat ovat koulutettuja käyttämään Retül Fit -järjestelmää, jotta jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen palvelun.

Henkilökohtainen palvelu ja asiantuntemus

Kun saavut Porvoon Pyöräkeskukseen, sinua palvelee kokenut tiimi, joka on omistautunut auttamaan sinua löytämään täydellisen pyöräilyn ajoasennon. Meille jokainen asiakas on yksilö, ja panostamme henkilökohtaiseen palveluun, jotta voimme ymmärtää juuri sinun tarpeesi ja toiveesi. Käytämme Retül Fit -mittausta osana kokonaisvaltaista lähestymistapaa, joka kattaa niin pyörän valinnan kuin varusteidenkin sovittamisen.

Porvoon Pyöräkeskuksen asiantuntijat ovat paitsi Retül Fit -sertifioituja, myös intohimoisia pyöräilijöitä. Tämä tarkoittaa, että saat palvelua ihmisiltä, jotka ymmärtävät pyöräilyn syvimmät salat ja jotka ovat valmiita jakamaan osaamisensa kanssasi. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen pyöräsi tai uuden kilpapyörän hankinta, me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Laadukkaat pyörät ja varusteet

Porvoon Pyöräkeskus ei ole vain paikka ajoasennon mittaukselle; meiltä löydät myös laajan valikoiman laadukkaita polkupyöriä ja varusteita. Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan niin aloittelijoille kuin kokeneille kilpapyöräilijöille. Meiltä löydät uusimmat mallit, parhaat varusteet ja tarvikkeet, jotka tekevät pyöräilystäsi entistäkin miellyttävämpää ja turvallisempaa.

Investoimalla oikeanlaiseen pyörään ja varusteisiin, yhdessä Retül Fit -ajoasennon mittauksen kanssa, voit nauttia pyöräilystä täysin rinnoin. Porvoon Pyöräkeskuksen asiantunteva henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Tule käymään liikkeessämme Raatihuoneenkadulla Porvoossa ja koe ero, jonka ammattitaitoinen palvelu ja laadukkaat tuotteet voivat tarjota.

Aiheeseen liittyvät artikkelit