Ajoasennon mittaus – Porvoon Pyöräkeskus

Miksi ajoasennon mittaus on tärkeää?

Kun kyseessä on pyöräilyn mukavuus ja tehokkuus, ajoasennon merkitystä ei voi liioitella. Oikea ajoasento auttaa välttämään rasitusvammoja ja lisäämään polkemisen tehokkuutta. Porvoon Pyöräkeskuksessa ymmärrämme, että jokainen pyöräilijä on yksilöllinen, ja siksi pyrimme varmistamaan, että pyöräsi on säädetty juuri sinulle sopivaksi.

Ajoasennon optimointi ei ole vain kilpapyöräilijöiden etuoikeus. Kuntoilijat ja harrastajat hyötyvät myös suuresti, kun pyörä on säädetty oikein. Se voi merkitä eroa nautinnollisen pyöräretken ja kivuliaan kokemuksen välillä. Oikean ajoasennon löytäminen voi parantaa myös polkupyöräsi hallintaa ja vakautta, mikä on tärkeää erityisesti haastavissa maastoissa tai pitkillä matkoilla.

Ajoasennon mittauksen vaiheet

Ajoasennon mittaus on prosessi, joka alkaa perusteellisella keskustelulla pyöräilijän kanssa. Kartoitamme ajotyylin, kokemuksen ja mahdolliset aiemmat vammat. Tämän jälkeen suoritamme sarjan mittauksia, jotka sisältävät muun muassa jalkojen pituuden, käsivarsien ulottuvuuden ja selän kulman. Tämä tieto auttaa meitä määrittämään optimaalisen satulan korkeuden, ohjaustangon etäisyyden ja korkeuden sekä polkimien asennon.

Käytämme uusinta teknologiaa ja vuosien kokemusta varmistaaksemme, että mittaukset ovat mahdollisimman tarkkoja. Kun mittaukset on suoritettu, teemme tarvittavat säädöt pyörääsi. Tämä voi sisältää satulan korkeuden ja kulman säätämisen, ohjaustangon korkeuden ja kulman muuttamisen sekä polkimien ja klossien asennon tarkistamisen. Koko prosessi on suunniteltu parantamaan ajokokemustasi ja suorituskykyäsi.

Henkilökohtainen palvelu ja asiantuntemus

Porvoon Pyöräkeskuksessa panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja asiantuntemukseen. Meidän kokeneet asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään täydellisen ajoasennon, joka tukee pyöräilytavoitteitasi. Olipa kyseessä sitten ensimmäisen pyöräsi hankinta tai vanhan pyöräsi päivittäminen, meillä on tietotaito ja välineet, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ymmärrämme, että jokainen pyöräilijä on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat yksilöllisiä tarpeitasi. Käymme läpi huolellisen konsultaation varmistaaksemme, että ymmärrämme tavoitteesi ja toiveesi, ja käytämme tätä tietoa ohjaamaan ajoasennon mittausprosessia. Tavoitteenamme on varmistaa, että lähdet liikkeestämme tyytyväisenä ja valmiina nauttimaan pyöräilystä uudella tasolla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Samankaltaiset artikkelit