Specialized Turbo Tero 4.0

4200,00 

Tämä on seikkailuvalmis etujousitettu sähköpyörä, jonka toimintamatka ulottuu kaikkialle, jolla pääset minne tahansa, minkä tahansa yli ja kaikkien tavaroidesi kanssa.

Ja koska kuljetustilaa riittää kunnon retkeilyvarustuksellekin, voit löytää uusia seikkailuja helpommin kuin koskaan.

Ainoa kysymys, joka jää, on minne seuraavaksi?

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Turbo Tero tarkoittaa yhtä asiaa: tarvitset isomman kartan. Tämä on seikkailuvalmis jousitettu sähköpyörä, jonka toimintamatka ulottuu kaikkialle, jolla pääset minne tahansa, minkä tahansa yli ja kaikkien tavaroidesi kanssa. Ja koska kuljetustilaa riittää kunnon retkeilyvarustuksellekin, voit löytää uusia seikkailuja helpommin kuin koskaan. Ainoa kysymys, joka jää, on minne seuraavaksi?

Etsitkö työmatkapyörää, jonka voit ottaa mukaan retkelle? Retkipyörää, joka voi kuljettaa kaikki tavarasi? Tämä on se. Yhdellä sanalla kuvailtuna Tero on pysäyttämätön. Maastokelpoiset vanteet ja renkaat, tehokkaat hydrauliset levyjarrut ja täysjousitettu haarukka tekevät jokaisesta matkasta seikkailun, olitpa sitten maastossa tai kruisailemassa betoniviidakossa.

TEHOKAS: Se on kuin sinä, mutta nopeampi. Turbo Full Power -järjestelmä havaitsee polkimiin kohdistamasi voiman ja vahvistaa ponnistuksesi jopa nelinkertaiseksi, mikä tarjoaa kokemuksen, jonka ansiosta minkä tahansa mäen ylittäminen tai mihin tahansa määränpäähän pääseminen ei tuota hikeä. Kirjaimellisesti.

MUKAVA JA LUOTETTAVA: Sekä kehon asento että ajettavuus on optimoitu tarjoamaan kaikki, mitä ajaja tarvitsee: mukavuutta, varmuutta ja hallintaa. Hallitse nopeutesi hydraulisilla levyjarruilla ja pysy hallinnassa isommilla renkailla, jotka tarjoavat enemmän pitoa kääntymiseen ja pysähtymiseen missä tahansa maastossa.

TURBO: Teron sydän on sen Turbo-teknologia. Edistyksellinen ja integroitu sähköpyöräjärjestelmä tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän tehoa, luonnollista tuntumaa, varkaudenestotoimintoja, harjoitusvinkkejä, täysin toimivan pyörätietokoneen ja paljon muuta.

PITKÄ TOIMNTAMATKA: Voit ajaa jopa 150 kilometriä yhdellä latauksella.

TURVALLINEN: Terossa on varkaudenesto-lukko. Torju mahdolliset pyörävarkaat kytkemällä moottori pois päältä napin painalluksella, jolloin kukaan ei voi kytkeä moottoria takaisin päälle ilman henkilökohtaista pin-koodiasi. Lisäsuojaa saat lukitsemalla akun pyörään tai ottamalla sen mukaasi.

HILJAINEN: Turbo Full Power -moottori tarjoaa tasaisen, hiljaisen ja saumattoman avustuksen hiljaista ajoa varten missä tahansa maastossa.

Nopeusrajoitus, jossa moottorin avustus lakkaa, vaihtelee huomattavasti alueittain ja perustuu paikallisiin vaatimuksiin. Se voi myös vaikuttaa toimintamatkaan: korkeampi nopeusrajoitus voi vähentää toimintamatkaa.

  • Turbo Full Power 2.0 -moottori ja 710 Wh akku on integroitu Tero 4.0:n alumiinirunkoon, ne nelinkertaistavat voimasi ja antavat käyttöösi runsaasti tehoa, jolla voit tehdä selvää jyrkimmistä nousuista, ja tarpeeksi voimaa valloittaa kaikki kukkulat tarvitsemiesi seikkailuvarusteiden, ruokaostosten, lapsien tai unelmien kera. Se olet sinä, vain nopeammin. Mutta mikä todella erottaa tämän moottorin muista, on kuinka tehokkaasti ja saumattomasti se sulautuu omiin ponnisteluihisi.
  • Specialized-sovellus ja MasterMind – Specialized-sovelluksen avulla voit räätälöidä Teron tehoa haluamallesi tasolle—kaikkia kolmea vakiotehoa voidaan säätää lähes loputtomasti teho- ja toimintamatkatarpeidesi mukaan. MasterMindin MicroTune -toiminnolla voit säätää tehoa 10% askelin, jotta voit säätää tehoalueen tarpeidesi mukaan.
  • Maastopyörän DNA – Teron komponentit on räätälöity parantamaan hallintaa ja luottamusta. Aggressiiviset mutta hyvin rullaavat 29 tuuman vanteet ja 2,3 tuuman Ground Control -renkaat tarjoavat hyvän pidon kaikissa tilanteissa, SRAM-levyjarrut tuottavat tarvittavan tehon jarrutuksissa, 110 mm etujousitus tasoittaa polkua, ja hissitolppa löytyy, kun tarvitset enemmän tilaa maaston teknisissä kohdissa.
  • Turbo-järjestelmän lukitus – Specialized-sovelluksella voit poistaa pyörän moottorin käytöstä ja aktivoida liiketunnistimen hälytyksen. Kun moottori on lukittu, vain omistaja voi ottaa sen uudelleen käyttöön.
  • Kiinnikkeet lokasuojille, tavaratelineelle ja tukijalalle. Sopii peräkärryn vetämiseen. Yhteensopiva lastenistuinten kanssa.
  • Pitkä toimintamatka – Jopa 140 km tai 6,5 tuntia yhdellä latauksella (eko-tilassa).

Tekniset tiedot

E-BIKE

Charger

Custom charger, 42V4A w/ Rosenberger plug, 100-240V

Wiring Harness

Custom wire harness

UI/Remote

MasterMind TCD, w/handlebar remote, built-in anti-theft feature, Bluetooth® connectivity, customizable display pages

Motor

Specialized 2.0, 70Nm torque, custom tuned motor, 250W nominal

Battery

Specialized U2-710, alloy casing, state of charge display, 710Wh

DRIVETRAIN

Chainrings

Praxis, 36T, 104BCD

Crankset

Custom alloy forged crankarms

Chain

KMC e11S, 11-speed w/ Missing Link™

Shift Levers

SRAM NX, 11-speed

Rear Derailleur

SRAM NX, 11-speed

Cassette

SRAM PG-1130, 11-speed, 11-42t

FRAMESET

Seat Binder

Alloy, bolt-type, 34.9mm

Frame

E5 Aluminum, bottom bracket motor mount, fully integrated &lockable downtube battery, internal cable routing, lock and front rack mount

Fork

Rockshox Recon Silver TK, 110mm travel, Motion-Control

WHEELS

Rear Hub

Specialized alloy rear hub disc, sealed cardridge bearings, 6-bolt, 12x148mm thru-axle, 32h

Spokes

DT Swiss Industry

Rear Tire

Ground Control, 2Bliss Ready, 29×2.35″

Front Tire

Ground Control, 2Bliss Ready, 29×2.35″

Inner Tubes

Presta, 48mm valve

Front Hub

Specialized alloy front hub disc, sealed cardridge bearings, 6-bolt, 15x110mm thru-axle, 32h

Rims

Stout XC 29, 25mm internal width, disc-specific

ACCESSORIES

Bike Lock

Turbo System Lock

Bell

Simple bell

Pedals

Specialized Body Geometry Fitness, platform, plastic

COCKPIT

Saddle

Rivo Sport, steel rails, 155mm

Tape

Specialized Trail Grips, Lock-on

Handlebars

Specialized Trail, 6061 alloy, 8-degree backsweep, 6-degree upsweep, 27mm rise, 31.8mm clamp, S 720mm, M-XL 750mm

Stem

Stout 3D-forged alloy, 31.8mm, 6-degree rise

SeatPost

TranzX Dropper, 30.9mm, S: 100mm, M-XL: 120mm

BRAKES

Rear Brake

SRAM Guide T, 4-piston caliper, hydraulic disc, 180mm

Front Brake

SRAM Guide T, 4-piston caliper, hydraulic disc, 200mm

Accessories

SWAT

Specialized Stealth Stem, Display Insert

WEIGHT

Weight

18.93kg (41 lb, 11.7 oz)

Weight Size

MD

* Painot perustuvat kuvassa näkyvien tuotantomaalattujen runkojen painoihin. Todelliset painot vaihtelevat värityksen, rungon koon ja komponenttien vaihtelun mukaan. Tekniset tiedot ovat muutoksen alaisia ilman erillistä ilmoitusta. // eslint-disable-line react/no-danger

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä