Specialized Turbo Tero 3.0 koko M

3000,00 

Tämä on seikkailuvalmis etujousitettu sähköpyörä, jonka toimintamatka ulottuu kaikkialle, jolla pääset minne tahansa, minkä tahansa yli ja kaikkien tavaroidesi kanssa.

Ja koska kuljetustilaa riittää kunnon retkeilyvarustuksellekin, voit löytää uusia seikkailuja helpommin kuin koskaan.

Ainoa kysymys, joka jää, on minne seuraavaksi?

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Turbo Tero tarkoittaa yhtä asiaa: tarvitset isomman kartan. Tämä on seikkailuvalmis jousitettu sähköpyörä, jonka toimintamatka ulottuu kaikkialle, jolla pääset minne tahansa, minkä tahansa yli ja kaikkien tavaroidesi kanssa. Ja koska kuljetustilaa riittää kunnon retkeilyvarustuksellekin, voit löytää uusia seikkailuja helpommin kuin koskaan. Ainoa kysymys, joka jää, on minne seuraavaksi?

Etsitkö työmatkapyörää, jonka voit ottaa mukaan retkelle? Retkipyörää, joka voi kuljettaa kaikki tavarasi? Tämä on se. Yhdellä sanalla kuvailtuna Tero on pysäyttämätön. Maastokelpoiset vanteet ja renkaat, tehokkaat hydrauliset levyjarrut ja täysjousitettu haarukka tekevät jokaisesta matkasta seikkailun, olitpa sitten maastossa tai kruisailemassa betoniviidakossa.

TEHOKAS: Se on kuin sinä, mutta nopeampi. Turbo Full Power -järjestelmä havaitsee polkimiin kohdistamasi voiman ja vahvistaa ponnistuksesi jopa nelinkertaiseksi, mikä tarjoaa kokemuksen, jonka ansiosta minkä tahansa mäen ylittäminen tai mihin tahansa määränpäähän pääseminen ei tuota hikeä. Kirjaimellisesti.

MUKAVA JA LUOTETTAVA: Sekä kehon asento että ajettavuus on optimoitu tarjoamaan kaikki, mitä ajaja tarvitsee: mukavuutta, varmuutta ja hallintaa. Hallitse nopeutesi hydraulisilla levyjarruilla ja pysy hallinnassa isommilla renkailla, jotka tarjoavat enemmän pitoa kääntymiseen ja pysähtymiseen missä tahansa maastossa.

TURBO: Teron sydän on sen Turbo-teknologia. Edistyksellinen ja integroitu sähköpyöräjärjestelmä tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän tehoa, luonnollista tuntumaa, varkaudenestotoimintoja, harjoitusvinkkejä, täysin toimivan pyörätietokoneen ja paljon muuta.

TURVALLINEN: Terossa on varkaudenesto-lukko. Torju mahdolliset pyörävarkaat kytkemällä moottori pois päältä napin painalluksella, jolloin kukaan ei voi kytkeä moottoria takaisin päälle ilman henkilökohtaista pin-koodiasi. Lisäsuojaa saat lukitsemalla akun pyörään tai ottamalla sen mukaasi.

HILJAINEN: Turbo Full Power -moottori tarjoaa tasaisen, hiljaisen ja saumattoman avustuksen hiljaista ajoa varten missä tahansa maastossa.

Nopeusrajoitus, jossa moottorin avustus lakkaa, vaihtelee huomattavasti alueittain ja perustuu paikallisiin vaatimuksiin. Se voi myös vaikuttaa toimintamatkaan: korkeampi nopeusrajoitus voi vähentää toimintamatkaa.

  • Turbo Full Power 2.0E -moottori ja 530 Wh akku on integroitu Tero 3.0:n alumiinirunkoon, ne nelinkertaistavat voimasi ja antavat käyttöösi runsaasti tehoa, jolla voit tehdä selvää jyrkimmistä nousuista, ja tarpeeksi voimaa valloittaa kaikki kukkulat tarvitsemiesi seikkailuvarusteiden, ruokaostosten, lapsien tai unelmien kera. Se olet sinä, vain nopeammin. Mutta mikä todella erottaa tämän moottorin muista, on kuinka tehokkaasti ja saumattomasti se sulautuu omiin ponnisteluihisi.
  • Specialized-sovellus ja MasterMind – Specialized-sovelluksen avulla voit räätälöidä Teron tehoa haluamallesi tasolle—kaikkia kolmea vakiotehoa voidaan säätää lähes loputtomasti teho- ja toimintamatkatarpeidesi mukaan. MasterMindin MicroTune -toiminnolla voit säätää tehoa 10% askelin, jotta voit säätää tehoalueen tarpeidesi mukaan.
  • Maastopyörän DNA – Teron komponentit on räätälöity parantamaan hallintaa ja luottamusta. Aggressiiviset mutta hyvin rullaavat 29 tuuman vanteet ja 2,3 tuuman Ground Control -renkaat tarjoavat hyvän pidon kaikissa tilanteissa, SRAM-levyjarrut tuottavat tarvittavan tehon jarrutuksissa, 110 mm etujousitus tasoittaa polkua.
  • Turbo-järjestelmän lukitus – Specialized-sovelluksella voit poistaa pyörän moottorin käytöstä ja aktivoida liiketunnistimen hälytyksen. Kun moottori on lukittu, vain omistaja voi ottaa sen uudelleen käyttöön.
  • Kiinnikkeet lokasuojille, tavaratelineelle ja tukijalalle. Sopii peräkärryn vetämiseen. Yhteensopiva lastenistuinten kanssa.
  • Pitkä toimintamatka – Jopa 110 km tai 5 tuntia yhdellä latauksella (eko-tilassa).

Tekniset tiedot

E-BIKE

Charger

Custom charger, 42V4A w/ Rosenberger plug, 100-240V

Wiring Harness

Custom wire harness

UI/Remote

MasterMind TCD, w/handlebar remote, built-in anti-theft feature, Bluetooth® connectivity, customizable display pages

Motor

Specialized 2.0E, 50Nm torque, custom tuned motor, 250W nominal

Battery

Specialized U2-530, alloy casing, state of charge display, 530Wh

DRIVETRAIN

Chainrings

40T

Crankset

Custom alloy forged crankarms

Chain

KMC e9T, 9-speed w/ Missing Link™

Shift Levers

Shimano Alivio, 9-speed w/ Optical Gear Display

Rear Derailleur

Shimano Alivio, SGS, 9-speed

Cassette

Shimano CS-HG400, 9-speed, 11-36t

FRAMESET

Seat Binder

Alloy, bolt-type, 34.9mm

Frame

E5 Aluminum, bottom bracket motor mount, fully integrated &lockable downtube battery, internal cable routing, lock and front rack mount

Fork

SR Suntour XCM32, 110mm travel, lockout

COCKPIT

Saddle

Bridge Sport, Steel rails, 155mm

Tape

Specialized Trail Grips

Handlebars

Specialized Trail, 6061 alloy, 8-degree backsweep, 6-degree upsweep, 27mm rise, 31.8mm clamp, S 720mm, M-XL 750mm

SeatPost

Specialized, 6061 alloy, 2-bolt clamp, 0mm setback, 30.9mm

Stem

Stout 3D-forged alloy, 31.8mm, 6-degree rise

WHEELS

Spokes

DT Swiss Industry

Front Tire

Ground Control, 2Bliss Ready, 29×2.35″

Rear Tire

Ground Control, 2Bliss Ready, 29×2.35″

Inner Tubes

Presta, 48mm valve

Front Hub

Shimano MT400, Centerlock, 15x100mm, 32h

Rear Hub

Shimano MT400-B, Centerlock, 12×148 Boost, 32h

Rims

Stout XC 29, 25mm internal width, disc-specific

BRAKES

Rear Brake

Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 180mm

Front Brake

Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 180mm

ACCESSORIES

Bell

Simple bell

Pedals

Specialized Body Geometry Fitness, platform, plastic

Bike Lock

Turbo System Lock

WEIGHT

Weight

20.1kg (44 lb, 5 oz)

Weight Size

MD

* Painot perustuvat kuvassa näkyvien tuotantomaalattujen runkojen painoihin. Todelliset painot vaihtelevat värityksen, rungon koon ja komponenttien vaihtelun mukaan. Tekniset tiedot ovat muutoksen alaisia ilman erillistä ilmoitusta. // eslint-disable-line react/no-danger

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä