Specialized Tarmac SL7 comp koko 54cm maantiepyörä

5100,00 

Nyt on upea väri !

Uusi Tarmac SL7 comp on suunniteltu olemaan nopea ja
Uusi Shimano 105 Di2 12-vaihteen osasarja tuo elektronisen vaihteiston.

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Uusi Tarmac on suunniteltu olemaan nopea, siitä ei ole mitään epäselvyyksiä, mutta se edustaa paljon muutakin kuin vain aerodynaamista suorituskykyä. Kevyen Rider-First Engineered™ -rungon ansiosta se tarjoaa parhaat mahdolliset ajo-ominaisuudet koosta riippumatta. Mitä ikinä oletkin suunnitellut uuden Tarmacisi varalle, se on valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi – PR:t, KOM:ti tai palkintopallisijat. Yksi pyörä on ylitse muiden.

Uusi Shimano 105 Di2 12-vaihteen osasarja tuo elektronisen vaihteiston uuden yleisön ulottuville, ja Turbo Pro 700x26mm -renkaat ovat erittäin rullaavat, joten uusi Tarmac tarjoaa suorituskykyä edullisempaan hintaan.

Vaikka aerodynamiikka oli ensiarvoisen tärkeää Tarmacin ja kaikkien kilpapyöriemme kehityksessä, paino oli perämiehenä tällä matkalla optimaalisen kilpapyörän kehitykseen. Aikaisemmin ”aero-pyörät” olivat aina painon suhteen vaarallisella alueella – mitä enemmän vastusta vähensit, sitä enemmän paino nousi. Uuden Tarmacin suunnittelufilosofiamme oli pitää se UCI:n painorajalla tai sen alapuolella ilman uhrauksia aerodynamiikan suhteen. Ja FreeFoil Shape -kirjaston, isotooppisen FEA-analyysin kaltaisten työkalujen ja alan parhaiden insinöörien suunnittelun avulla, teimme FACT 9r -rungon, joka painaa vain 1010 grammaa luopumatta himpustakaan aerodynaamisuutta, jäykkyyttä tai ajolaatua.
Jatkaessamme pyrkimystämme kehittää täydellinen kilpapyörä, käytimme Rider-First Engineered™ -filosofiaamme varmistaaksemme, että uusi Tarmac on tähän mennessä tasapainoisin ja parhaiten käsiteltävä Tarmac – koosta riippumatta. Kolmen World Tour -tiimimme – Boels-Dolmans, Deceuninck-Quick-Step, and Bora-hansgrohe – maailman parhaiden testaajien kanssa teimme muutoksia Tarmaciin heidän tuhansien ajokilometriensä perusteella. Tasapainotimme ajolaadun etu- ja takaosan välillä, jotta pisimmätkin päivät satulassa ovat mukavia – kaikki ilman, että annamme tippaakaan periksi Tarmacin legendaarisesta käsiteltävyydestä ja kilpailuja voittavasta näppäryydestä.
Vengen oppien pohjalta uusi Tarmac hyödyntää yksinkertaista integraatiota puhtaan, nopean ohjaamon luomiseksi, jonka kanssa on helppo elää. Olemme tehneet parannuksia kaikkiin kokoonpanoihin — mekaaninen vaihtaminen, perinteiset stemmit, pyöreät ohjaustangot jne. — samalla säilyttäen pyörän aerodynaamiset ominaisuudet. Nämä samat ominaisuudet tekevät uudesta Tarmacista helpon työ- ja matkustuskaverin. Win-win.

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä