Specialized Tarmac SL7 comp koko 56cm maantiepyörä

5100,00 

Uusi Tarmac SL7 comp on suunniteltu olemaan nopea ja Uusi Shimano 105 Di2 12-vaihteen osasarja tuo elekronisen vaihteiston.

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Uusi Tarmac on suunniteltu olemaan nopea, siitä ei ole mitään epäselvyyksiä, mutta se edustaa paljon muutakin kuin vain aerodynaamista suorituskykyä. Kevyen Rider-First Engineered™ -rungon ansiosta se tarjoaa parhaat mahdolliset ajo-ominaisuudet koosta riippumatta. Mitä ikinä oletkin suunnitellut uuden Tarmacisi varalle, se on valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi – PR:t, KOM:ti tai palkintopallisijat. Yksi pyörä on ylitse muiden.

Uusi Shimano 105 Di2 12-vaihteen osasarja tuo elektronisen vaihteiston uuden yleisön ulottuville, ja Turbo Pro 700x26mm -renkaat ovat erittäin rullaavat, joten uusi Tarmac tarjoaa suorituskykyä edullisempaan hintaan.

Vaikka aerodynamiikka oli ensiarvoisen tärkeää Tarmacin ja kaikkien kilpapyöriemme kehityksessä, paino oli perämiehenä tällä matkalla optimaalisen kilpapyörän kehitykseen. Aikaisemmin ”aero-pyörät” olivat aina painon suhteen vaarallisella alueella – mitä enemmän vastusta vähensit, sitä enemmän paino nousi. Uuden Tarmacin suunnittelufilosofiamme oli pitää se UCI:n painorajalla tai sen alapuolella ilman uhrauksia aerodynamiikan suhteen. Ja FreeFoil Shape -kirjaston, isotooppisen FEA-analyysin kaltaisten työkalujen ja alan parhaiden insinöörien suunnittelun avulla, teimme FACT 9r -rungon, joka painaa vain 1010 grammaa luopumatta himpustakaan aerodynaamisuutta, jäykkyyttä tai ajolaatua.
Jatkaessamme pyrkimystämme kehittää täydellinen kilpapyörä, käytimme Rider-First Engineered™ -filosofiaamme varmistaaksemme, että uusi Tarmac on tähän mennessä tasapainoisin ja parhaiten käsiteltävä Tarmac – koosta riippumatta. Kolmen World Tour -tiimimme – Boels-Dolmans, Deceuninck-Quick-Step, and Bora-hansgrohe – maailman parhaiden testaajien kanssa teimme muutoksia Tarmaciin heidän tuhansien ajokilometriensä perusteella. Tasapainotimme ajolaadun etu- ja takaosan välillä, jotta pisimmätkin päivät satulassa ovat mukavia – kaikki ilman, että annamme tippaakaan periksi Tarmacin legendaarisesta käsiteltävyydestä ja kilpailuja voittavasta näppäryydestä.
Vengen oppien pohjalta uusi Tarmac hyödyntää yksinkertaista integraatiota puhtaan, nopean ohjaamon luomiseksi, jonka kanssa on helppo elää. Olemme tehneet parannuksia kaikkiin kokoonpanoihin — mekaaninen vaihtaminen, perinteiset stemmit, pyöreät ohjaustangot jne. — samalla säilyttäen pyörän aerodynaamiset ominaisuudet. Nämä samat ominaisuudet tekevät uudesta Tarmacista helpon työ- ja matkustuskaverin. Win-win.

Tekniset tiedot

FRAMESET

Frame
Tarmac SL7 FACT 9r Carbon, Rider First Engineered™, Win Tunnel Engineered, Clean Routing, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
SUSPENSION

Fork
FACT Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
COCKPIT

SeatPost
2021 Tarmac Carbon seat post, FACT Carbon, 20mm offset
Saddle
Body Geometry Power Sport, steel rails
Handlebars
Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
Tape
Supacaz Super Sticky Kush
Stem
Tarmac integrated stem, 6-degree
Seat Binder
Tarmac integrated wedge
BRAKES

Front Brake
Shimano 105, Hydraulic disc
Rear Brake
Shimano 105, Hydraulic disc
DRIVETRAIN

Chainrings
52/36T
Shift Levers
Shimano 105 Di2 R7170, 12-speed
Cassette
Shimano 105, 12-speed, 11-34t
Crankset
Shimano 105, 12-speed
Rear Derailleur
Shimano 105 Di2
Front Derailleur
Shimano 105 Di2, Braze-on
Chain
Shimano SLX M7100, 12-speed w/ quick link
Bottom Bracket
Shimano Threaded BSA BB
WHEELS & TIRES

Front Wheel
DT R470 Disc
Rear Wheel
DT R470 Disc
Inner Tubes
Presta Valve Standard, 48mm valves
Front Tire
Turbo Pro, 700×26
Rear Tire
Turbo Pro, 700×26
WEIGHT

Weight Size
56
Weight
8.10kg (17 lb, 13.7 oz)

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä