Specialized Tactic 4 kypärä

140,00 

Loistava valinta Trail-ja enduro ajoon !

Tuotetunnus (SKU): 60221-1313 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Kaikki on kiinni taktiikastasi. Tactic-kypärä tarjoaa ennennäkemättömän yhdistelmän istuvuutta, ilmanvaihtoa ja itsevarmuutta trail- ja enduro-ajoon, ja se tarjoaa poikkeuksellisen peittävyyden ja saumattoman integroinnin ajolaseihin tai goggleihin.

Tactic täyttää Yhdysvaltain CPSC:n turvallisuusstandardin vaatimukset pyöräilykypärille 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille.

Säädä tarkempi ja yksilöllisempi istuvuus Tacticin ohuen, uskomattoman säädettävän integroidun sovitusjärjestelmän ansiosta, joka mukautuu pään muodon ja takaraivopohjan vaihteluihin.
Takaraivolla sijaitseva säätönuppi mukauttaa istuvuuden ja antaa sinun säätää kypärän kulmaa varmistaaksesi, että kypärä ja ajolasit pysyvät täydellisesti synkronoituina.
Integroitu kiinteä lippa tarjoaa paremman näkyvyyden polulle ja toimii saumattomasti ajolasien kanssa. Saat ajolasit helposti pois tieltä ja hyvään talteen erityisesti niitä varten suunniteltuihin ajolasikoloihin.
Keskimääräinen paino: 380 grammaa (medium).
Kypärään on suunniteltu mahdollisimman dynaaminen virtaus, jossa sisäiset kanavat tarjoavat optimaalisen ilmavirran kypärän läpi ja haihduttavat lämpöä. 4D otsa-jäähdytys: kypärän ja otsan välinen tila ohjaa ilmaa sisäkanaviin ja pitää pääsi kylmänä vauhdista riippumatta.
Olipa pyöräsi luomu tai e-MTB, Tactic on NTA 8776 -sertifioitu.
Tactic sai korkeimman 5 tähden Virginia Tech® Helmet Rating™ -luokituksen, jonka myöntää kansainvälisesti tunnettu Virginia Polytechnic Institute and State University.
Varustettu MIPS Evolve -ratkaisulla.
Integroitu istuvuusjärjestelmä mahdollistaa laajemman (takaraivon) peittävyyden.
Tämä kypärä on ANGi-yhteensopiva. Siinä on kiinnike, joka on suunniteltu helposti integroitavaksi ANGi-kaatumisanturiimme.