Specialized S-Works Evade 3 maantiekypärä

310,00 

Uutuus!

S-Works Evade 3 keksittiin uudelleen sisältä ulospäin viilentämään paremmin, joten se on nopein valinta useammille etapeille.

Tuotetunnus (SKU): 60723-1053 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Pelotonin kaikkein aerodynaamisin maantiekypärä hengittää nyt paremmin. S-Works Evade 3 keksittiin uudelleen sisältä ulospäin viilentämään paremmin, joten se on nopein valinta useammille etapeille.

Laajan laskennallisen virtausdynamiikan ja Win Tunnelissa testauksen avulla loimme takaosan ”hajottimen” eli diffuusorin, joka auttaa minimoimaan vedon ja parantamaan ilmanvaihtoa. Diffuusori optimoi aerosuorituskyvyn helpottamalla ilman vapautumista ja parantaa ilmanvaihtoa imemällä 10 % enemmän ilmaa kypärän läpi.

Takaraivon pohjassa sijaitseva säätö optimoi mukavuuden sovittamalla istuvuuden yksilölliseen pään muotoon. Kypärän kulmaa voidaan myös säätää sopimaan paremmin ajolasien kanssa. Säädettävä Tri-Fix-hihnajärjestelmä antaa kuljettajille lisämukavuutta päivitetyllä, ohuemmalla 10 mm:n hihnalla, jonka melu on minimoitu. Ja ANGi-yhteensopiva, ultrakevyt Mindset-mikro-sovitusjärjestelmässä korkeussäädöllä on päivitetty ote ja reagointikyky, mikä helpottaa istuvuuden säätöä tien päällä.

Ultrakevyt ja erittäin mukava MIPS Node Air -teknologiamme on integroitu suoraan kypärän pehmusteisiin sileänä pienen kitkan kerroksena, joka on suunniteltu hajauttamaan kierteisiä voimia. Lisäsimme rakenteeseen rei’ityksiä maksimoidaksemme hengittävyyden, suorituskyvyn, mukavuuden ja painonsäästön.

S-Works Evade 3 täyttää Yhdysvaltain CPSC:n turvallisuusstandardin vaatimukset pyöräilykypärille 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille.

Laajennetut tuuletusaukot parantavat ilmanvaihtoa.
Taka diffuuseri – parantaa aero ominaisuuksia ja ilmanvaihtoa.
MIPS Air Node on MIPS:in eniten ilmanvaihtoon keskittynyt ratkaisu.
Säädettävä Tri-Fix-hihnajärjestelmä lisää mukavuutta ja istuvuutta.
Tarkka, täysin peittävä polykarbonaattikuori lisää kestävyyttä ja ensiluokkaista viimeistelyä.
Kahden tiheyden optimoitu EPS-vaahto.