Specialized Rockhopper Expert 29″maastopyörä Koko XL

1200,00 

Uusi Rockhopper on varustettu suorituskykyisillä komponenteilla kaikilla osa-alueilla, joten se sopii kaikkiin olosuhteisiin kuin nenä päähän. Ilmajousitetut RockShox-haarukat, tubeless-valmiit kiekot ja renkaat, sekä Expert- ja Elite-mallien 1x-vaihteet kääntävät varmasti katseet, kun taas tehokkaat levyjarrut ja joukko luotettavia Shimanon osia koko mallistossa ovat aina muodissa.

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Anteeksi kerskuminen, mutta olemme todella ylittäneet itsemme tällä kertaa. Rockhopper Expert osoittaa, että todellisen polkujen kesyttämiskyvyn ei tarvitse olla pelottavan hintainen. Se on 30 vuoden mittaisen arvon ja suorituskyvyn välisen suhteen uudelleenmäärittelyn huipentuma.

Aloitetaan huolella suunnitellulla Premium A1 alumiinirungolla, lisätään moderni geometria, joka pitää silmällä tehokkuutta ja toisaalta varmaa suorituskykyä, lopputuloksena tähän mennessä parhaan Rockhopperimme vankka perusta.

Yhdistetään se osaluetteloon, joka vakuuttaa (aplodit ovat paikallaan RockShoxin Judy SoloAir -haarukalle ja SRAM Level -hydraulisille levyjarruille) ja sinulla on tubeless-valmis, SRAM 1×12 Eagleilla varustettu Rockhopper, joka on valmis liitämään.

Kultainen sydän, Rockhopperin runko on valmistettu kevyestä mutta kestävästä Premium A1 -alumiinistamme. Siinä on hydroformoidut vaaka- ja alaputki, jotta paino pysyy alhaalla ja lujuus huipulla, enemmän varaa seisontakorkeudessa, näppärä sisäinen kaapelireititys ja hissitolppayhteensopivuus.
Tavoitteena on varmistaa, että Rockhopper tarjoaa sekä parhaan istuvuuden että parhaan suorituskyvyn jokaiselle, koosta ​​riippumatta. Olemmekin yhdistäneet jokaisen Rockhopper-runkokoon optimaalisen vannekoon kanssa. Tuloksena jokaiselle pyöräilijälle löytyy sopiva Rockhopper ja varmuus siitä, että jokainen Rockhopper rullaa runkokokoonsa parhaiten sopivilla pyörillä.
SRAM Level -hydrauliset levyjarrut antavat napakan pureman, mutta tarjoavat tehonsa hienostuneella, intuitiivisella tuntumalla, joka ylittää huomattavasti niiden palkkatason.
Pidä asiat yksinkertaisina kestävällä 1x Sram SX -voimansiirrolla, joka tarjoaa runsaan vaihdevalikoiman.
Yhdistä Formulan luotettavat navat 25 millimetrin sisähalkaisijan, koukuttomien Stout-vanteiden kanssa vannesettien hattutemppuun: vahva, kevyt ja kestävä.
Pair dead-reliable hubs from Formula with our 25-millimeter internal diameter, hookless Stout rims for a wheelset hat-trick: strong, light and durable.

Tekniset tiedot

Frame Specialized A1 premium butted alloy, zero-stack head tube, internal cable routing, 135x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger, stealth rack mounts, dropper post compatible
Fork RockShox Judy, Solo Air, Turnkey damper, 46mm offset, QR, 80/90/100mm travel (size-specific), alloy steerer
Stem 3D-forged alloy, 31.8mm, 7-degree rise
Handlebars Stout Mini Rise, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 31.8mm
Saddle Bridge Sport, Steel rails, 155/143mm
Grips Specialized MTB Grip, lock-on
Front Brake SRAM Level, hydraulic disc, 180/160mm
Rear Brake SRAM Level, hydraulic disc, 160mm
Rear Derailleur SRAM SX Eagle, 12-speed
Shift Levers SRAM SX Eagle, trigger, 12-speed
Cassette SRAM PG-1210 Eagle, 11-50t
Chain SRAM SX Eagle, 12-speed
Crankset SRAM SX Eagle, Powerspline
Bottom Bracket SRAM Powerspline
Pedals SBC-54 Flat pedal
Rims Specialized Alloy, hookless, Tubeless ready, 25mm inner width
Front Hub Formula DC-20, 6-Bolt, disc, 100x9mm spacing, quick-release
Rear Hub Formula DC-22, 6-Bolt freehub, disc, 135x9mm spacing, quick-release
Front Tire Specialized Fast Trak, Control Casing, T5 Compound, 29×2.35
Rear Tire Specialized Fast Trak, Control Casing, T5 Compound, 29×2.35
Spokes Stainless, 14g
Inner Tubes Presta, 40mm valve
SeatPost Alloy, 2-bolt clamp, 30.9mm
Seat Binder Alloy, quick release, 34.9

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä