Specialized Rockhopper Comp 29″ maastopyörä

760,00 

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Seikkailunhaluinen menestyjä Rockhopper Comp elää vauhdikasta toimintaa ja nopeatempoisia juonenkäänteitä varten. Siinä on täysin uusi Premium A1 -alumiinirunko, joka tekee debyyttinsä poluille.

Taustatiimistä löydät SR SunTour XCM -haarukan, jossa on räätälöity kaksisuuntainen vaimennuspiiri, Stout-vannesetti, Tektron hydrauliset levyjarrut ja Shimanon laajan välityssuhteen 1×10-voimansiirto. Sinulla on varma kulkupeli, joka ei pelkää jännitystä eikä koskaan jätä sinua roikkumaan.

Kultainen sydän, Rockhopperin runko on valmistettu kevyestä mutta kestävästä Premium A1 -alumiinistamme. Siinä on hydroformoidut vaaka- ja alaputki, jotta paino pysyy alhaalla ja lujuus huipulla, enemmän varaa seisontakorkeudessa, näppärä sisäinen kaapelireititys ja hissitolppayhteensopivuus.
Tavoitteena on varmistaa, että Rockhopper tarjoaa sekä parhaan istuvuuden että parhaan suorituskyvyn jokaiselle, koosta ​​riippumatta. Olemmekin yhdistäneet jokaisen Rockhopper-runkokoon optimaalisen vannekoon kanssa. Tuloksena jokaiselle kuljettajalle löytyy sopiva Rockhopper ja varmuus siitä, että jokainen Rockhopper rullaa runkokokoonsa parhaiten sopivilla renkailla.
Rx Tunen Rockhopperiin ensimmäistä kertaa tuova lukituksella varustettu SR Suntour XCM, jossa on räätälöity Multi-Circuit-vaimennus, tarjoaa kokokohtaiset jousto- ja jousivaihtoehdot. Suorituskyky, joka tekee varmasti vaikutuksen ja varmistaa samalla yhdenmukaisen geometrian ja käsiteltävyyden ja jousituksen toiminnan rungon tai pyörän koosta riippumatta.
Tektron hydrauliset levyjarrut purevat napakasti, mutta tarjoavat tehonsa hienostuneella, intuitiivisella tuntumalla, joka ylittää huomattavasti niiden palkkatason.
Pidä asiat yksinkertaisina kestävällä 1x Shimano-voimansiirrolla, joka takaa runsaan vaihdekattavuuden, sekä kytkimellä varustetun takavaihtajan, joka pitää ajon tasaisena – ja ketjusi paikoillaan.
Yhdistä Formulan luotettavat navat 25 millimetrin sisähalkaisijan, koukuttomien Stout-vanteiden kanssa vannesettien hattutemppuun: vahva, kevyt ja kestävä.

Tekniset tiedot

Cockpit
SeatPost

Alloy, 2-bolt clamp, 30.9mm

Saddle

Bridge Sport, Steel rails, 155/143mm

Grips

Specialized Trail Grips, lock-on

Handlebars

Specialized, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 31.8mm

Stem

Stout 3D-forged alloy, 31.8mm, 6-degree rise

Frameset
Seat Binder

Alloy, quick release, 34.9

Frame

Specialized A1 premium butted alloy, zero-stack head tube, internal cable routing, 135x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger, stealth rack mounts, dropper post compatible

Wheels & Tires
Rear Tire

Fast Trak Sport, 29×2.35″

Front Tire

Fast Trak Sport, 29×2.35″

Front Hub

Formula DC-20, 6-Bolt, disc, 100x9mm spacing, quick-release

Rear Hub

Formula DC-22, 6-Bolt freehub, disc, 135x9mm spacing, quick-release

Inner Tubes

Presta, 40mm valve

Spokes

Stainless, 14g

Rims

Stout Alloy, hookless, double-wall, 25mm inner width

Drivetrain
Chain

KMC, X10, EPT anti-corrosion coating, 10-speed w/ Missing Link™

Rear Derailleur

Shimano Deore, RD-M5120, 10spd

Shift Levers

Shimano Deore, RapidFire Plus, 10-speed

Bottom Bracket

Square-tapered, 73mm, internal bearings, 122.5mm spindle

Crankset

Stout 1x, forged alloy

Cassette

Sunrace, 11-46t, 10spd

Suspension
Fork

SR Suntour XCM 29, 30mm Stanchions, Rx Tune, coil spring, custom Multi-Circuit damping w/lockout, QR, 90/100mm travel (size-specific), 46mm offset

Accessories
Pedals

Specialized Body Geometry Fitness, platform, plastic

Brakes
Rear Brake

Tektro BR-M275 Hydraulic Disc, 160mm

Front Brake

Tektro BR-M275 Hydraulic Disc, 160mm

Weight
Weight

13.92kg (30 lb, 11 oz)

Weight Size

MD

* Painot perustuvat kuvassa näkyvien tuotantomaalattujen runkojen painoihin. Todelliset painot vaihtelevat värityksen, rungon koon ja komponenttien vaihtelun mukaan. Tekniset tiedot ovat muutoksen alaisia ilman erillistä ilmoitusta.

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä