Specialized Rockhopper Comp 29″ maastopyörä koko M

760,00 

Tässä on kulkupeli koulumatkalle, harrastuksiin tai metsäajoon !

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Seikkailunhaluinen menestyjä Rockhopper Comp elää vauhdikasta toimintaa ja nopeatempoisia juonenkäänteitä varten. Siinä on täysin uusi Premium A1 -alumiinirunko, joka tekee debyyttinsä poluille.

Taustatiimistä löydät SR SunTour XCM -haarukan, jossa on räätälöity kaksisuuntainen vaimennuspiiri, Stout-vannesetti, SRAM Level -hydrauliset levyjarrut ja MicroSHIFTin 1×9-voimansiirto. Sinulla on varma kulkupeli, joka ei pelkää jännitystä eikä koskaan jätä sinua roikkumaan.

Kultainen sydän, Rockhopperin runko on valmistettu kevyestä mutta kestävästä Premium A1 -alumiinistamme. Siinä on hydroformoidut vaaka- ja alaputki, jotta paino pysyy alhaalla ja lujuus huipulla, enemmän varaa seisontakorkeudessa, näppärä sisäinen kaapelireititys ja hissitolppayhteensopivuus.
Tavoitteena on varmistaa, että Rockhopper tarjoaa sekä parhaan istuvuuden että parhaan suorituskyvyn jokaiselle, koosta ​​riippumatta. Olemmekin yhdistäneet jokaisen Rockhopper-runkokoon optimaalisen vannekoon kanssa. Tuloksena jokaiselle kuljettajalle löytyy sopiva Rockhopper ja varmuus siitä, että jokainen Rockhopper rullaa runkokokoonsa parhaiten sopivilla renkailla.
Rx Tunen Rockhopperiin ensimmäistä kertaa tuova lukituksella varustettu SR Suntour XCM, jossa on räätälöity Multi-Circuit-vaimennus, tarjoaa kokokohtaiset jousto- ja jousivaihtoehdot. Suorituskyky, joka tekee varmasti vaikutuksen ja varmistaa samalla yhdenmukaisen geometrian ja käsiteltävyyden ja jousituksen toiminnan rungon tai pyörän koosta riippumatta.
SRAM Level -hydrauliset levyjarrut purevat napakasti, mutta tarjoavat tehonsa hienostuneella, intuitiivisella tuntumalla, joka ylittää huomattavasti niiden palkkatason.
Pidä asiat yksinkertaisina kestävällä 1x MicroSHIFT-voimansiirrolla, joka takaa runsaan vaihdekattavuuden, sekä kytkimellä varustetun takavaihtajan, joka pitää ajon tasaisena – ja ketjusi paikoillaan.
Yhdistä Formulan luotettavat navat 25 millimetrin sisähalkaisijan, koukuttomien Stout-vanteiden kanssa vannesettien hattutemppuun: vahva, kevyt ja kestävä.

Tekniset tiedot

Frame Specialized A1 premium butted alloy, zero-stack head tube, internal cable routing, 135x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger, stealth rack mounts, dropper post compatible
Fork SR Suntour XCM 27.5, 30mm Stanchions, Rx Tune, coil spring, custom Multi-Circuit damping w/lockout, QR, 80/90/100mm travel (size-specific), 42mm offset
Stem 3D-forged alloy, 31.8mm, 7-degree rise
Saddle Bridge Sport, Steel rails, 155/143mm
Handlebars Stout Mini Rise, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 31.8mm
Grips Specialized MTB Grip, lock-on
Front Brake SRAM Level, hydraulic disc, 180/160mm
Rear Brake SRAM Level, hydraulic disc, 160mm
Shift Levers microSHIFT Advent, 9-speed
Rear Derailleur microSHIFT Advent, 1×9 w/ clutch
Cassette microSHIFT Advent, 9-speed, 11-42t
Chain KMC X9EPT, 9-speed, anti-corrosion coating w/ reusable Missing Link™
Crankset Stout 1x, forged alloy
Bottom Bracket Square-tapered, 73mm, internal bearings, 122.5mm spindle
Pedals SBC-54 Flat pedal
Rims Stout Alloy, hookless, double-wall, 25mm inner width
Front Hub Formula DC-20, 6-Bolt, disc, 100x9mm spacing, quick-release
Rear Hub Formula DC-22, 6-Bolt freehub, disc, 135x9mm spacing, quick-release
Front Tire Fast Trak Sport, 27.5 x 2.35″
Rear Tire Fast Trak Sport, 27.5 x 2.35″
Spokes Stainless, 14g
Inner Tubes Presta, 40mm valve
SeatPost Alloy, 2-bolt clamp, 30.9mm
Seat Binder Alloy, quick release, 34.9

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä