Ale!

ALE! Specialized Rockhopper 27.5″ maastopyörä

Alkuperäinen hinta oli: 600,00 €.Nykyinen hinta on: 550,00 €.

Nyt edullisesti Rockhopper 27,5″

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Rockhopper 27.5
Parempi suorituskyky. Parempi vastine rahalle. Parempi Rockhopper. Hyödyntämällä istuvuuden ja ajettavuuden etuja, kun jokainen kuljettaja yhdistetään heillle ihanteelliseen renkaiden koon ja jousituksen, joka toimii parhaiten kaikille kokokohtaisen Rx Tunen ansiosta, kanssa, olemme lisänneet täysin uuden Rockhopperin suorituskykyä lisäämättä hintaa.

Shimano ja MicroSHIFT yhdistävät voimansa voimansiirtotehtävissä vankalla 2×8-voimansiirrolla, joka kestää kaiken, mihin heittäydyt, ja itsevarma jarrutus Radius CX7 -mekaanisilla levyjarruilla sinetöi vuosisadan diilin.

Kultainen sydän, Rockhopperin runko on valmistettu kevyestä mutta kestävästä Premium A1 -alumiinistamme. Siinä on hydroformoidut vaaka- ja alaputki, jotta paino pysyy alhaalla ja lujuus huipulla, enemmän varaa seisontakorkeudessa, näppärä sisäinen kaapelireititys ja hissitolppayhteensopivuus.
Tavoitteena on varmistaa, että Rockhopper tarjoaa sekä parhaan istuvuuden että parhaan suorituskyvyn jokaiselle, koosta ​​riippumatta. Olemmekin yhdistäneet jokaisen Rockhopper-runkokoon optimaalisen vannekoon kanssa. Tuloksena jokaiselle kuljettajalle löytyy sopiva Rockhopper ja varmuus siitä, että jokainen Rockhopper rullaa runkokokoonsa parhaiten sopivilla renkailla.
Rx Tunen Rockhopperiin ensimmäistä kertaa tuova SR Suntour XCE -keula tarjoaa kokokohtaiset jousto- ja jousivaihtoehdot. Suorituskyky, joka tekee varmasti vaikutuksen ja varmistaa samalla yhdenmukaisen geometrian ja käsiteltävyyden ja jousituksen toiminnan rungon tai pyörän koosta riippumatta.
Itsevarmuutta lisäävät Radius CX7 -mekaaniset levyjarrut purevat napakasti ja pysäyttävät hienostuneella, intuitiivisella tuntumalla.
MicroSHIFT vastaa voimansiirtotehtävistä vankalla 2×8-voimansiirrolla, jossa riittää vaihdevaihtoehtoja kaikenlaiseen maastoon.
Yhdistä Formulan luotettavat navat 25 millimetrin sisähalkaisijan, alumiini-vanteiden kanssa vannesettien hattutemppuun: vahva, kevyt ja kestävä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ALE! Specialized Rockhopper 27.5″ maastopyörä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä