Specialized Riprock 20″ maastopyörä

600,00 

Tässä on se ensimmäinen kunnon maastopyörä lapselle!

Tuotetunnus (SKU): 96522-8209 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Riprock 20

Vapaus on pelon puuttumista. Ja peloton ajaminen vaatii pyörän, joka kestää lapsesi mielikuvitusta. Siksi suunnittelimme Riprockin maastopyöräksi, jossa on kaikki ylivoimaiseen ajokokemukseen tarvittavat ominaisuudet, kuten moderni geometria, Ground Control -renkaat, hydrauliset levyjarrut ja sisäisesti reititetyt kaapelit. Viimeistelyyn valitsimme laajemman kattavuuden voimansiirron, mikä tekee Riprockista pyörän, joka inspiroi kuljettajia ajamaan korkeampia mäkiä ja laskemaan niitä hyvillä mielin.

Lapset eivät voi ajaa itsevarmasti, jos ajaminen ei ole mukavaa. Riprockissa oikea istuvuus on mietitty ensin. Suunnittelimme kaiken uudelleen otteesta istumiseen luodaksemme täydellisen pyörän nimenomaan lapsille. Teimme näin, koska mukavuus luo itseluottamusta. Ja parempi itseluottamus johtaa aina pelottomampaan ajamiseen.

Erityisesti lapsille suunnitellut päivitykset ja ominaisuudet luovat ajokokemuksen, joka kasvattaa itseluottamusta. 130 mm Bridge-satula sekä kapeampi Q-kerroin ja lyhyemmät kammet tarjoavat paremman linjan lonkan, polven ja nilkan välillä, mikä vähentää loukkaantumisriskiä ja lisää polkemistehoa. Kapeammat kädensijat ja päivitetty rungon geometria helpottavat pyörän käsittelyä ja innostavat nuoria pyöräilijöitä ajamaan enemmän.
Kevyt paketti, uudistetulla rungolla ja laajan kattavuuden voimansiirrolla, on täydellinen pyörä, jonka avulla nuoret kuljettajat tekevät ylämäistä selvää.
Polut alkavat tästä. Specializedin maastopyörien valmistusperinnön inspiroima Riprock tarjoaa moderneja MTB-ominaisuuksia, kuten rennon emäputken kulman, sisäisen kaapelireitityksen, hydrauliset levyjarrut ja Ground Control -renkaat

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä