Specialized Jett 20” 7v

440,00 

Tuotetunnus (SKU): 92722-6020-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Lapset liikkuvat nopeasti ja kasvavat sitäkin nopeammin. Toisinaan voi tuntua, että pyörä on sopiva vain pienen hetken. Oikea pyörä nuorelle kuljettajalle on herkkä tasapaino liian pienen, liian suuren ja juuri oikeanlaisen välillä. Jos aiomme innostaa seuraavan sukupolven pyöräilijöitä, meidän on saatava lasten olo mukavaksi, jotta he ajavat pidempään.

Jett on suunniteltu niin, että sinun ei tarvitse pelätä kasvupyrähdyksiä. Teimme läksymme ymmärtääksemme, miten lapset kasvavat – spoileri, lasten kädet ja jalat kasvavat nopeammin kuin muu keho. Tartuimme oppeihin ja suunnittelimme pyörän lapset edellä, jotta se kestää nuorten kuljettajien kehittymisen. Jett on yksilöllisesti säädettävä, sopusuhtainen ja lasten nostettavissa – aina valmiina seikkailuun.

Monivaihteisessa Jettissä on säädettävä ohjaustanko, jonka avulla ulottuvuutta voidaan hienosäätää käsien kasvaessa. 2-asennon kammet yhdistettynä pidempiin istuinputkiin tarjoavat runsaasti joustavuutta optimaalisen poljinasennon valitsemiseen. Ja mikä parasta, suunnittelimme rungon ja valitsimme jokaisen komponentin tehdäksemme Jettistä yhden markkinoiden kevyimmistä pyöristä. Pian sinun on pyydettävä heitä tekemään muutakin, kuin vain pyöräilemään.

Suunnittelimme monivaihteisen Jettin ainutlaatuisen säädettäväksi 2-asennon kampien, säädettävän ohjaustangon ja pidemmän satulatolpan avulla, jotta lapset voivat valita täydellisen ajoasennon kasvaessaan.
Jokainen monivaihteisen Jettin yksityiskohta – mukaan lukien 130 mm leveä Bridge-satula, halkaisijaltaan kapeammat kädensijat ja lyhyt ulottuvuus, ilman työkaluja säädettävät jarruvivut – on suunniteltu nuorille kuljettajille ja vahvistettu lasten tutkimusryhmän Retül-datan perusteella.
Kevyt pyörä on yksinkertaisesti hauskempi, ja Jettin täysin uusi A1-alumiinirunko, alloy-haarukka, Pathfinder-renkaat ja 7-vaihteinen voimansiirto tekevät siitä yhden markkinoiden kevyimmistä lastenpyöristä.

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä