Specialized Ambush kypärä

210,00 

Tämä on kevyt, hyvä trail kypärä, kun et halua käyttää fullface kypärää joka kerta kun ajat

Tuotetunnus (SKU): 60819-1343 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Kun syöksyt polkua alas, viimeinen asia, josta sinun on huolehdittava, on se, suojaako kypäräsi sinua kolarissa. Toisaalta et halua käyttää pelkästään fullface kypärää. Tästä syystä loimme Ambushin, kevyimmän ja tuuletetuimman ja hyvin suojaavan trail kypärän.

Olemme tehneet yhteistyötä MIPS-tutkijoiden kanssa esitelläksemme MIPS SL:n – uuden, erittäin kevyen ja äärimmäisen mukavan version MIPS:stä, joka on saatavana yksinomaan Specialized-kypärissä. MIPS SL:ssä olemme olennaisesti integroineet MIPS-tekniikan itse kypärän pehmusteeseen. MIPS SL:n minimalistinen ”kellonauha” -kiinnitysjärjestelmä tarjoaa 10-15 millimetrin kiertoa joka suuntaan ja tarjoaa samat aivosuojan kuin muut MIPS-versiot, ja samalla tuo mukanaan uuden tason mukavuutta ja on kevyt.

Suojauksesta alkaen Ambushissa on huomattava määrä laajennettua peittoa, energiaa optimoitua monitiheyksistä EPS-vaahtoa, joka hallitsee iskujen energiaa tehokkaasti, ja aramidivahvistetulla luurangolla, joka tarjoaa lisärakennetta vaahdolle. Vaikka lisäsuoja onkin, se sopii mukavasti matalan profiilin ja täysin integroidun Mindset 360 fit -järjestelmän kanssa. Viidellä korkeusasennolla tämä järjestelmä tarjoaa vertaansa vailla olevan säädön, kun taas integroitu valitsin mahdollistaa nopean puuhastelun. Ambush pitää sinut myös viileänä 4th Dimension Cooling System -järjestelmämme massiivisilla tuuletus- ja poistoaukoilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia ylikuumenemisesta – edes kuumimpina päivinä.

Lopuksi lisäsimme mikroindeksoivan visiirin, joka säätää nopeasti asentoa ja jossa on runsaasti tilaa suojalasien säilytykseen. Yhdessä nämä ominaisuudet nostivat Ambushin kilpailijoiden edelle.

Täyttää Yhdysvaltain CPSC:n turvallisuusstandardin 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille tarkoitettujen pyöräilykypärien osalta.

ANGi valmis
Sisältää Specialized Ride -sovelluksen elinikäisen tilauksen.
Patentoitu Energy Optimized Multi-Density EPS -rakenne auttaa hallitsemaan iskuenergiaa.
Mindset 360 -sovitusjärjestelmä tarjoaa turvallisen, mukautettavan istuvuuden 360 asteen kireyden säädöllä, viidellä korkeusasennolla ja integroidulla valitsimella helppoa, lennossa tapahtuvaa säätöä varten.
Mikroindeksoiva visiiri mahdollistaa laajan valikoiman nopeita ja turvallisia säätöjä polulla sekä kätevän suojalasien säilytyksen.
Neljännen ulottuvuuden jäähdytysjärjestelmä, jossa on massiiviset tuuletusaukot, sisäiset poikkikanavat ja kohdistetut pakoaukot, lisää ilmavirtausta ja pitää sinut viileänä.
Matalan profiilin muovattu kuori sileällä, takertumattomalla ulkomuodolla.
Laajennettu peitto lisää suojaa ja kestävyyttä.
Uusi MIPS SL on tähän mennessä kevyin ja tuuletetuin MIPS-suojaus, ja se on saatavana yksinomaan Specialized-kypärissä.
Patentoitu aramidivahvistettu runko tarjoaa sisäisen EPS-tuen.