Specialized Ambush comp kypärä.

109,00 

Tuotetunnus (SKU): 60221-1423 Osastot: ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Kun laskee reittiä alas, viimeinen asia, josta sinun on huolehdittava, on se, suojaako kypäräsi sinua onnettomuudessa.
Sitten taas, et halua peittää kasvoja ns fullface kypärällä kun polkua ajat. Siksi loimme Ambush Compin ANGi: llä-kevyellä, laajennetulla kypärällä lompakkoystävälliseen hintaan.

Suojauksesta alkaen Ambush Comp tarjoaa huomattavan määrän pehmusteita ja vaahtomuovia, joka on vahvistettu komposiitti matriiksilla. Syynä tähän on se, että se hallitsee iskujen aiheuttamaa energiaa tehokkaammin. Jopa lisäsuojauksella se sopii kuitenkin mukavasti matalaprofiilisen ja täysin integroidun Mindset 360 -sovitusjärjestelmän kanssa. Viiden korkeusasennon ansiosta tämä järjestelmä tarjoaa vertaansa vailla olevan säädön, kun taas integroitu valitsin mahdollistaa hienosäädön lennossa. Ambush Comp pitää sinut viileänä myös neljännen ulottuvuuden jäähdytysjärjestelmän massiivisten tuuletusaukkojen ja pakoputkien ansiosta, joten sinun ei tarvitse huolehtia ylikuumenemisesta – myös kuumimpina päivinä.

Lopuksi sisällytimme mikroindeksointivisiirin, joka säätää nopeasti asentoja ja jossa on runsaasti tilaa suojalaseille. Yhdessä nämä ominaisuudet asettavat Ambush Compin kilpailijoiden eteen.

MIPS-varustettu.
Komposiittimatriisin sisäinen vahvistus mahdollistaa suuret tuuletusaukot suuremman jäähdytyksen takaamiseksi.
Valettu kuori parantaa lujuutta ja vähentää painoa.
Mindset 360 fit -järjestelmä tarjoaa turvallisen ja mukavan istuvuuden, jossa on 360 asteen kireyden säätö, viisi korkeusasentoa ja integroitu valitsin helpottamaan säätämistä lennossa.
Mikroindeksivisiiri mahdollistaa laajan valikoiman nopeita, turvallisia säätöjä polulla ja kätevän suojalasien säilytyksen.
Neljännen ulottuvuuden jäähdytysjärjestelmä optimoi ilmanvaihdon.
Laajennettu peitto lisää suojaa ja kestävyyttä.
Tri-Fix-web-jakaja parantaa mukavuutta ja helpottaa hihnan säätöä.
Tämä kypärä on ANGi -valmiina, ja siinä on sopiva järjestelmäkiinnitys, joka on helppo integroida ANGi -törmäystunnistimeemme.
Saatavilla oleva ANGi -jälkimarkkinointianturi antaa sinulle ja läheisillesi mielenrauhan kuin koskaan ennen. Yhdistettynä Specialized Ride -sovellukseemme ANGi -anturi arvioi kypärään kohdistuvat voimat onnettomuuden sattuessa ja lähettää tarvittaessa tekstiviestin määrittämillesi yhteyshenkilöille sijaintisi kanssa.