Specialized Ambush 2 kypärä

160,00 

Ambush 2 on täysin uudelleen suunniteltu, soljesta alkaen, siinä on olennaiset ominaisuudet uuden sukupolven trail-ajoon.

Tuotetunnus (SKU): 60222-1824 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Ole rohkea täysin uudessa Ambush 2:ssa. Täysin uudelleen suunniteltu, soljesta alkaen, siinä on olennaiset ominaisuudet uuden sukupolven trail-ajoon. Ambush 2 tarjoaa runsaasti ilmanvaihtoa modernin tyylin ansiosta, erinomaisella istuvuudella ja ajolasien integraatiolla.

Ambush 2 täyttää Yhdysvaltain CPSC:n turvallisuusstandardin vaatimukset pyöräilykypärille 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille.

Mitoitettu sopimaan monille helposti muokattavan istuvuuden ja tarkkojen säätöjen ansiosta. Ambush 2:ssa on SBC Integrated Fit -järjestelmämme ja säädettävät Tri-Fix-hihnajakajat, jotka mahdollistavat erinomaisen istuvuuden.
Hienosäädä näkökenttääsi Ambush 2:n takaraivon pohjassa sijaitsevalla säätönupilla, jonka avulla saat säädettyä kypärän etureunan tarkasti istumaan ajolasiesi tai gogglejesi kanssa.
Innovatiivinen ajolasisäilytys piilotetuilla kumiläpillä, jotka pitävät ajolasit turvallisesti tallessa, kun sinun on saatava ne pois tieltä pitkien nousujen tai juomataukojen aikana.
Kypärään on suunniteltu mahdollisimman dynaaminen virtaus, jossa sisäiset kanavat tarjoavat optimaalisen ilmavirran kypärän läpi ja haihduttavat lämpöä. 4D otsa-jäähdytys: kypärän ja otsan välinen tila ohjaa ilmaa sisäkanaviin ja pitää pääsi kylmänä vauhdista riippumatta.
Kiinteä integroitu lippa irrotustoimintolla tarjoaa paremman näkyvyyden polulle ja toimii saumattomasti ajolasien kanssa samalla, kun ilmavirta johdetaan sisäisten kanavien läpi fantastisen ilmanvaihdon saavuttamiseksi.
Strategisesti optimoitu kaksitiheyksinen EPS-vaahto vähentää painoa tehden kypärästä siromman.
Ambush 2 sai korkeimman 5 tähden Virginia Tech® Helmet Rating™ -luokituksen, jonka myöntää kansainvälisesti tunnettu Virginia Polytechnic Institute and State University.
Sisältää MIPS SL -ratkaisun ainutlaatuisella rei’itetyllä vuorauksella. MIPS-teknologian integrointi kypärän pehmusteeseen vähentää kosteuden kertymistä ja lisää samalla hengittävyyttä.
Tämä kypärä on ANGi-yhteensopiva. Siinä on kiinnike, joka on suunniteltu helposti integroitavaksi ANGi-kaatumisanturiimme.
Keskimääräinen paino: 360 grammaa (medium).