S-Works Prevail II Vent kypärä. useita värejä

350,00 

Viileämpi pää ja jaksat polkea kuumemmassakin kelissä

Tuotetunnus (SKU): 60921-1103 Osastot: ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Kun lähdimme parantamaan alkuperäistä S-Works Prevailia, tiesimme, että työmme oli leikattu meille. Kuinka voimme parantaa alan sopivuutta, tuuletusta ja mukavuutta? Kuuntelemalla ratsastajiamme – niin. Tämän avulla tajusimme, että alkuperäisessä Prevailissa oli muutamia näkökohtia, joita oli muutettava, ja suurin pyyntö oli alemman istuimen suunnittelu.
Ajattelimme itsellemme, että suurten kypärien ei pitäisi johtaa suurempiin kypäriin, joten Prevail II: n avulla pyrimme todistamaan, että suuria ideoita voi tulla pienemmissä pakkauksissa. Kaikki alkaa patentoidusta EPS-rakenteestamme, joka perustuu monitiheyksiseen vaahtoon, joka on yhdistetty robottisesti kudotun Aramid-vahvistetun luurangon kanssa. Tämä pienentää kokoa, mikä luo pienemmän profiilin, joka sopii alaspäin päähän paremman istuvuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Siinä on myös syvät sisäiset kanavat, jotka on kohdistettu edestä taakse, joten ilmanotto ja poisto on optimoitu vertaansa vailla olevaan jäähdytykseen koko pään yli. Win Tunnelissa havaitsimme, että nämä uudet mallit säästivät 40 sekunnissa säästettyjä kuutta sekuntia verrattuna tavalliseen tien kypärään. Toinen S Works Prevail II: n erottuva piirre on Gutter Action System, joka hallitsee hikivirtausta pitämällä sen poissa silmistäsi ja tiputtamalla sen pois temppelisi yli olevista tyynyistä.

Loppujen lopuksi S-Works Prevail II on täydellisin kevyt kilpailukypärä, jonka olemme koskaan valmistaneet – täydellinen kuumille, vuoristoisille ajoille ja tasaisille, tuulisille osuuksille.

OMINAISUUDET:
Patentoitu aramidivahvistettu luuranko tarjoaa sisäisen EPS-tuen.
Erittäin kevyt Mindset HairPort II -mikrokello, jossa korkeussäätö täydelliseen istuvuuteen.
Mega Mouthport optimoi jäähdytyksen ja höyryn haihtumisen.
Aerodynaaminen muotoilu.
Neljännen ulottuvuuden jäähdytysjärjestelmä, jossa on syvät sisäiset kanavat, suuret tuuletusaukot ja kohdistetut pakokaasuportit.
Ohut, pehmeä ja kevyt 4X DryLite -nauha ei venytä hiki tai vesi.
Tri Fix -verkkojakaja parantaa mukavuutta ja helpottaa hihnan säätöä.
Instrap-vyöjärjestelmä tarjoaa erittäin kevyen rakentamisen ja turvallisuuden.
Gutter Action -kulmatyyny lisää mukavuutta ja hikoilua.
Heijastavat tarrat lisäävät näkyvyyttä autoilijoille heikossa valaistuksessa.
Mukana patentoitu pidike visiirissä.