2022 Specialized Diverge E5 Elite

2200,00 

Frame Specialized Diverge E5 Premium Aluminum, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Fork FACT carbon, full carbon steerer, 12×100 mm thru-axle, flat-moun
Handlebars Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
Stem Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
Tape Specialized S-Wrap
Front Brake Shimano GRX 810, Hydraulic disc
Rear Brake Shimano GRX 810, Hydraulic disc
Shift Levers Shimano GRX RX400 hydraulic brake levers, 2×10 speed mechanical shifting
Front Derailleur Shimano GRX RX400, braze-on
Rear Derailleur Shimano GRX RX400, 10-speed
Chain KMC X10, 10-speed w/ reusable Missing Link™
Cassette Shimano CS-HG50-10, 10-Speed 11-36t
Crankset Shimano GRX RX600
Chainrings 46/30T
Bottom Bracket Shimano 68mm threaded
Front Wheel AXIS Elite Disc
Rear Wheel AXIS Elite Disc
Front Tire Specialized Pathfinder Sport, 700x38c
Rear Tire Specialized Pathfinder Sport, 700x38c
Saddle Body Geometry Bridge Saddle, steel rails
SeatPost Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardwareInner Tubes700x28/38mm, 48mm Presta valve
Seat Binder Alloy, 30.8mm

Tuotetunnus (SKU): 95422-4056 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kiinnostuitko?

Varaa tuote ja nouda myymälästämme tai sovi kuljetuksesta.

Kuvaus

Olipa tavoitteesi paeta sorateillä, kaukana autoista ja väkijoukosta, päästä lähtöviivalle ensimmäisessä sorakilpailussasi tai yksinkertaisesti saada monipuolisin pyörä tielle tai maalle, mikään pyörä ei ole parempi kuin uusi Diverge. Se on yksinkertaisesti nopein, tehokkain – ja ehkä hauskin – kevytalumiinipyörä, jonka olemme koskaan valmistaneet, ja se tarjoaa nopean ja eloisan ajon, mutta vakaan ja luottamusta herättävän, kun maasto muuttuu epätasaiseksi. All-new gravel geometrillä ja luokkansa johtavalla renkailla varustettu uusi Diverge edustaa kaikkea, mitä olemme oppineet yli 40 vuoden aikana ajettaessa tiellä, soralla ja lialla. Diverge kirjoittaa täysin uuden luvun gravel pyöräkategoriaan, joten voit haaveilla täysin uusista ajomatkoista. Se on paras pakoauto.

Diverge Elite E5 käyttää ensiluokkaista E5-alumiiniseosrunkoamme ja täyshiilikuitu-haarukkaa nopeaan, luottavaiseen ja mukavaan ajoon tiellä, liassa ja paksussa sorassa. Shimanon soran inspiroima GRX 400-osasarja vaihtaa 2 x 10 vaihdetta tasaisesti missä tahansa maastossa, ja Axis Elite -kevytaluvanteet Road Sport 35 mm -renkailla tarjoavat tehokkaan ajon jalkakäytävällä ja monipuolisesti kovaa likaajoa varten.

Premium E5 -alumiinirunkomme tarjoaa jäykän, kevyen ja kestävän alustan. Yhdistettynä täyshiiliseen haarukkaan Diverge Comp E5:stä tulee kevyt, eloisa ja monipuolinen pyörä, joka on valmis hyökkäämään mihin tahansa pintaan.
Heitimme sorageometrian ”status-quo” ulos ikkunasta. Uudessa Divergessä on edistyksellisin geometria, jonka olemme koskaan luoneet kippurasarviselle pyörälle, mikä antaa ajajille tehokkaan ja vakaan pyörän maastossa, joka tuntuu silti reagoivalta ja ketterältä tiellä. Olemme lisänneet rungon ulottuvuutta, ottaneet käyttöön löysämmän pääputken ja pidemmän offset-haarukan. Kaikki tämä luo uskomatonta itseluottamusta ja istutettua tunnetta liassa, kun taas lyhyemmät varret pitävät ohjaamon kokonaispituuden samana ja ohjauksen eloisana. Olemme pitäneet pyörän BB:n matalana vakauden lisäämiseksi, mutta riittävän korkealla käytettäväksi 650b-pyörillä, jos siitä tykkäät. Olemme antaneet Divergelle runsaasti telinekiinnikkeitä, mukaan lukien haarukka- ja yläputkikiinnikkeet, jotta voit ottaa tarvitsemasi mukaan riippumatta siitä, kuinka pitkälle aiot mennä tai kuinka kauan aiot olla poissa.
Mikään ei avaa pyörän kykyä kuten renkaan leveys, joten annoimme uudelle Divergelle huikeat 47 mm rengasleveys 700c vanteella ja 2,1 tuuman 650b vanteella. Ketjurenkaiden takana olevaa koneistettua metalliseospalkkia hyödyntävän vetopuolen ketjutuen ansiosta olemme luoneet välyksen käyttämättä herkkää pudotettua ketjutangon rakennetta tai pidentämättä ketjun kannan pituutta.

Tee varaus tai pyydä lisätietoja

Kiinnostuitko tästä tuotteesta tai onko sinulla jotain kysyttävää?


Voit myös täyttää lomakkeemme, niin ollaan yhteydessä!

Lähetä